Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Τελχινίς: συνεχίζει αήττητη στις νεάνιδες

Τελχινίς: συνεχίζει αήττητη στις νεάνιδες

0
Dodekanisos

Η πολύ καλή εμφάνιση στα δύο πρώτα σετ των νεανίδων της Τελχινίδας δεν άφησε περιθώρια στον Διαγόρα να αντιδράσει με αποτέλεσμα οι αθλήτριες του Νίκου Τσιντομηνά να προηγηθούν άνετα με 2-0 (25-14, 25-13).

Στο 3ο σετ όμως η ομάδα του Νίκου Τρατσέλα ήταν καλύτερη, πίεσε στο σερβίς, ‘στήθηκε’ πιο σωστά σε μπλοκ και άμυνα και εκμεταλλευόμενη τα αβίαστα λάθη των αντιπάλων της προηγήθηκε με 8-14 και 9-16. Στο σημείο αυτό το πολύ καλό σερβίς της Τελχινίδας έφερε άσους και πολλές κόντρα επιθέσεις, διαφορά καλύφθηκε και το σκορ διαμορφώθηκε σε 18-18.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ με την Τελχινίδα να ξεφεύγει στους τελευταίους πόντους με 24-22 για να πάρει τελικά το σετ με 25-23 και το ματς με 3-0 σετ.

ΡΣΦΠ Τελχινίς – ΓΣ Διαγόρας 3-0 σετ σε 69’(25-14 σε 22΄,25-13 σε 22΄και 25-23 σε 25΄)

Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Δήμητρα Βαρτζιά, Ειρήνη Κακλαμάνου, Πάολα Σουσάρι, Αριέτα Τερζίου, Ραφαηλία Κουφομανώλη (λ), Σταυρούλα Καλιόζη, Σταματίνα Γκιζέττη, Ραφαέλα Ζωγράφη, Μιχαηλία Λαζαρίδου, Αναστασία Τσίτσου-Δημητριάδη, Ελένη Μαστόρου, Μιχαέλα Βογιατζή και Αλέξια Γκιάτα.

Διαγόρας: (Νίκος Τρατσέλας) Κων/να Γιαντζίδη, Ρέα Κυπριώτη, Ελιζαμπέτα Μαμαλίγκα, Δέσποινα Μπάρκα, Χριστίνα Γιακουμάκη, Χρύσα Μάλαμα, Ευανθία Κυπριώτη, Αμάρ. Ντερβίση, Αιμιλία Τάκο, Ασημίνα Προβατοπούλου και Μιχ. Χαμιτ (λ)

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Λάκης Λαζαράκης και Ευθύμης Καλημεράκης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments