Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Τελχινίδα: Πρωταθλήτρια χειμώνα

Τελχινίδα: Πρωταθλήτρια χειμώνα

0
volei_fasi
Dodekanisos

Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα στο βόλεϊ κατέκτησαν οι Γυναίκες και Νεάνιδες του ΡΣΦΠ Τελχινίς, οι οποίες ολοκλήρωσαν αήττητες τον πρώτο γύρο των πρωταθλημάτων τους.
Οι γυναίκες νίκησαν εκτός έδρας τον Ήλιο Ιαλυσού με 3-0 σετ ενώ οι νεανίδες που είναι και αυτές αήττητες παρακολούθησαν στο ρεπό τους, στην τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου, τον Διαγόρα να επικρατεί του Κλεάνθη και στις νεανίδες με 3-0 σετ. Τέλος, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ανδρών ο Διαγόρας δε δυσκολεύτηκε να κερδίσει στην Ιαλυσό με 3-0 σετ τη νεανική ομάδα του Ήλιου.
Κατηγορία Γυναικών
Ήλιος – Τελχινίς 0-3 σετ σε 39΄ (10-25 σε 13΄, 04-25 σε 12΄ και 07-25 σε14΄)
ΑΣ Ήλιος: (Δημήτρης Δοξάκης) Στεφανία Στάγκα, Σάρα Γιαννοπούλου, Δήμητρα Σιανίδου, Μαριάνα Πάσκο, Π. Καραμαρίτη, Α. Παπαδοπούλου, Αγλαϊτσα Τρύπα, Κατερίνα Παναγιώτη, Ευαγγελία Πότσου και Μαρία Μαστρογιάννη.
ΡΣΦΠ Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Κέλλυ Δαουτοπούλου, Μαρία Βρατσάλη, Φαίη Μίχου, Ελένη Μητροπούλου, Γιώτα Τρίκου, Δήμητρα Αλαφάκη, Νικολέτα Αλαφάκη, Ελισάβετ Αμορανίτη, Νένα Κουκουγκέλη και Αγγελική Παϊζάνη (λίμπερο)
Διαιτητές ήταν ο Νίκος Χατζησταυρίδης, ο Σάββας Πάττας και ο Κων/νος Τζάνος.
ΓΣ Διαγόρας – ΑΕΣ Κλεάνθης  3-0 σετ
Κατηγορία Νεανίδων
ΓΣ Διαγόρας – ΑΕΣ Κλεάνθης  3-0 σετ
Κατηγορία Ανδρών
ΑΣ Ήλιος – ΓΣ Διαγόρας 0-3 σετ
«Κυανέρυθρη» επικράτηση
Ο Διαγόρας ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου γύρου στο πρωτάθλημα γυναικών.
Οι αθλήτριες του Πάνου Δικαστόπουλου επικράτησαν με 3-0 σετ ενώ δυσκολεύτηκαν μόνο στο 3ο σετ από έναν Κλεάνθη που δεν απέφυγε τα πολλά λάθη.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments