Αρχική Αθλητικά νέα Ταξιδεύει για Αυστραλία με ιατρική εξαίρεση ο Τζόκοβιτς

Ταξιδεύει για Αυστραλία με ιατρική εξαίρεση ο Τζόκοβιτς

0
Πηγή: tennisnews.gr
Dodekanisos

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε με προορισμό την Αυστραλία προκειμένου να δώσει κανονικά το «παρών» στο Australian Open αφού έλαβε ιατρική εξαίρεση. 

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της συμμετοχής του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open. Στον Σέρβο τενίστα δόθηκε τελικά ιατρική εξαίρεση και θα μπορέσει να συμμετάσχει κανονικά στο πρώτο τουρνουά Grand Slam της χρονιάς.

Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος με αναρτήσεις του στους προσωπικούς του λογαριασμούς σε Twitter και Instragram. Συγκεκριμένα έγραψε: «Καλή χρονιά σε όλους! Σας εύχομαι υγεία, αγάπη και ευτυχία σε κάθε σας στιγμή και να νιώσετε αγάπη και σεβασμό προς όλα τα όντα σε αυτόν τον υπέροχο πλανήτη. Πέρασα φανταστικό και ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους μου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος που είχα και σήμερα πάω στην Αυστραλία με άδεια ιατρικής εξαίρεσης. Πάμε 2022!»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Novak Djokovic (@djokernole)

Κάπως έτσι ο Νο.1 τενίστας στον κόσμο, θα έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει το 10ο τρόπαιο στο τουρνουά και το 21ο Grand Slam στην καριέρα του. Στην περίπτωση που το κατορθώσει θα βρεθεί μπροστά από τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ όσον αφορά τους τίτλους Grand Slam.   

Κάπως έτσι μπήκε ένα τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Τζόκοβιτς να μην ταξιδεύει στην Αυστραλία. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την ιατρική εξαίρεση, ο Σέρβος ακόμα δεν έχει αποκαλύψει εάν έχει εμβολιαστεί ή όχι κατά του κορονοϊού

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments