Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Τάραξε τα νερά με Σακόγλου το Ροδίων!

Τάραξε τα νερά με Σακόγλου το Ροδίων!

0
Dodekanisos

Σε μια πολύ σημαντική μετεγγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα του Ροδίων Άθλησις η οποία ενέταξε στο δυναμικό της ένα “βαρύ” όνομα. Πρόκειται για τον Χάρη Σακόγλου ο οποίος έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα από τη συμμετοχή του στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό με τους οποίους κατέκτησε και πρωταθλήματα και κύπελλα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

“Τα τελευταία 4 χρόνια το φίλαθλο κοινό της Ρόδου έχει στηρίξει την ομάδα βολει και δίνει πάντα το παρών τοσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα.
Για το λόγο αυτό η διοίκηση του Ροδιων αθλησις αποφάσισε να κάνει ένα «δώρο» στους φίλους της ομάδας αλλά και του βολει κάνοντας μια νέα προσθήκη η οποία σε συνδυασμό με το βασικό κορμό  ,θεωρούμε ότι θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδα προσφέρονταν ακόμα πιο όμορφο θέαμα στο κοινό.
Πρόκειται για το Χάρη Σακογλου . Ο νεαρός πρώην αθλητής του ΠΑΟΚ την νέα περίοδο θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Ροδιων αθλησις.
Τα προηγούμενα χρόνια όπου αγωνιστηκε με τις ομάδες του ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού εχει στεφθεί 1 φορά πρωταθλητής Ελλαδος , 2 φορές Κυπελλούχος αλλά έχει κατακτήσει και μια φορά το λιγκ Καπ .
Ειναι χαρά μας που πλέον το Ροδιων αθλησις περιλαμβάνεται στις βασικές επιλογές αθλητών με το ταλέντο και το ήθος του Χάρη.
Του ευχόμαστε καλή χρόνια με υγεία”.

Ποιός είναι ο Σακόγλου (απόσπασμα από το wikipedia)

Ο Χάρης Σακόγλου έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της πετοσφαίρισης στην τοπική ομάδα της Κατερίνης, τον Αρχέλαο. Ωστόσο σε ηλικία 18 ετών μεταπήδησε στο Αιγίνιο για την τοπική Νίκη. Στη Νίκη Αιγινίου παρέμεινε για δύο χρόνια στην Α2 Εθνική κατηγορία, ενώ στη συνέχεια μετεγγράφη στη ΜΕΝΤ. Με τη ΜΕΝΤ ξεκίνησε το 2010-11 στη Β’ Εθνική κατηγορία ενώ τη χρονιά 2011-12 πανηγύρισε πρωτάθλημα και άνοδο στην Α2. Συνεχίζοντας στην ίδια ομάδα και λαμβάνοντας ηγετικό ρόλο[1], τη χρονιά 2013-14 πήρε πρωτάθλημα και άνοδο στην Volleyleague όπου και αγωνίστηκε για ένα χρόνο με την ομάδα του.

Το καλοκαίρι του 2015, ο Χάρης Σακόγλου υπέγραψε μονοετές επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε το κύπελλο και το λιγκ καπ. Τον Μάιο του 2016, μετεγγράφη στον Π.Α.Ο.Κ., κατακτώντας το πρωτάθλημα του 2017 και το κύπελλο του 2018.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments