Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Ταλαιπώρησαν” τη μπάλα…

“Ταλαιπώρησαν” τη μπάλα…

0
1
Dodekanisos
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ΑΕ Κατταβιάς και Ασπίδα Σαλάκου έμειναν ισόπαλες στο 0-0 στην Κατταβιά, στο ένα από τα δύο χθεσινά παιχνίδια της 18ης  αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Το αποτέλεσμα αυτό βοηθάει σίγουρα τη γηπεδούχο Κατταβιά που πήρε ακόμη ένα πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία και τη νέα χρονιά.
Το παιχνίδια δεν πρόσφερε πολλές συγκινήσεις στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου, ενώ χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν οι ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Οι παίκτες των δύο ομάδων περιορίστηκαν σε παιχνίδι, το οποίο σε συνδυασμό με την έλλειψη των φάσεων έφερε το φυσιολογικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μίαρη (Δραγάτης, Λατσός οι βοηθοί).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Κατταβιά: Μάλτας, Κυπριώτης, Φουντής, Μυλωνάς, Κυριακάκης (70΄ Πετσαλάκης), Μπουμπουλάκης, Μακριάς, Παπανικολάου (85΄ Συλεούνης), Στεφανάκης, Ανανιάδης
Ασπίδα Σαλάκου: Δατσέρης, Καβουκλής, Γιουτζεσόι, Μάτσης, Γρηγοριάδης (65΄ Παπανικολάου), Παπαθεοδώρου (55΄ Θυριάκης), Καρασάββας, Γιορδαμνής, Καραβόλιας, Πολυχρόνης, Καραγιάννης (80΄ Ζερβός)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments