Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Tae Kwon Do: Πέντε μετάλλια στη Βουλγαρία για τους Titans Dojo

Tae Kwon Do: Πέντε μετάλλια στη Βουλγαρία για τους Titans Dojo

0
Dodekanisos

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των αθλητών του Titans Dojo στο διεθνές τουρνουά Taekwondo Hereya Open που διεξήχθη στην Σόφια της Βουλγαρίας. Τα παιδιά του Ροδίτικου συλλόγου κατάφεραν να κατακτήσουν πέντε μετάλλια, κάνοντας έτσι αισθητή την παρουσία τους. Αναλυτικά, μετάλλια πήραν οι ακόλουθοι:

Χρυσα μεταλλια:
-Πατενιωτης Χρήστος , μετά την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πρόκρισης για το πανευρωπαϊκό κλείνει την χρονιά ως ο καλύτερος αθλητής του συλλόγου για το 2021.
-Καρυπίδου Κατερίνα, στην πρώτη της συμμετοχή σε επισήμους αγώνες.

Χάλκινα μετάλλια:
-Καγιανην Ντανιελ, παρά την μεγάλη αποχή έδειξε πως με δουλειά μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο αγώνων.
-Σεντεμεντε Ηλιανα, παρότι τραυματίστηκε νωρίς έδειξε το μαχητικό της πνεύμα αγωνιζόμενη αδιάκοπα και φτάνοντας στο μετάλλιο
-Μιχελαρακη Σοφια, υπερέβη τον εαυτό της αγωνιζόμενη με 19χρονη αντίπαλο και απέσπασε τα συγχαρητήρια όλων των παρευρισκόμενων.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρει και τα ακόλουθα:
“Μπράβο για την προσπάθεια τους και στους Καρυπίδου Χρυσα, Κλεκουρα Ηλία και Κλεκουρα Σμαραγδα που στάθηκε άτυχη καθώς παρότι έκανε νικηφόρα εμφάνιση, τεχνικό πρόβλημα στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό της στέρησε την νίκη. Η τελευταία συμμετοχή του συλλόγου μας για το 2021 λοιπόν κλείνει με τον καλύτερο τρόπο!”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments