Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Τάχος: “Είμαι πανέτοιμος ενόψει Γ’ Εθνικής!”

Τάχος: “Είμαι πανέτοιμος ενόψει Γ’ Εθνικής!”

0
Dodekanisos

Πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΑΟ Πυλίου, την εκπρόσωπο της Δωδεκανήσου στη Γ’ Εθνική είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου Σωτήρης Τάχος. Ο 24χρονος παίκτης που μέχρι και πρόσφατα έπαιζε για λογαριασμό του ΑΕΡΑ, μιλώντας στο news12 τόνισε ότι “βρήκα την υγεία μου τα τελευταία δυο χρόνια στο νησί της Ρόδου που ήμουν και νιώθω πολύ καλά”. Ο ίδιος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
“Δεν έχω κανένα παράπονο από τον ΑΕΡΑ. Τους ευχαριστώ όλους. Μου έχουν φερθεί με τον καλύτερο τρόπο. Απλώς ήταν έντονο το ενδιαφέρον από τον ΑΟ Πυλίου και ιδιαίτερα τον κόουτς, είναι και παραπάνω κατηγορία και έτσι αποφάσισα να συμφωνήσω. Ο ΑΕΡΑ μάλιστα δεν είχε καμία αντίρρηση και συναίνεσε στο να γίνει η μεταγραφή”.

Μιλώντας ενόψει της νέας χρονιάς, τόνισε τα ακόλουθα:
“Περιμένω να γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Θα έχουμε σίγουρα δυνατούς αντιπάλους. Νιώθω πανέτοιμος. Θα δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία και θα περιμένουμε να ξεκινήσουν οι αγώνες. Τα τελευταία δυο χρόνια έχω βρει τα πατήματα μου μετά από κάποιες ατυχίες που είχα στην Τσεχία που είχα πάει και στον Διαγόρα Σεβαστής. Το νησί της Ρόδου γενικώς μου πήγε πολύ καλά και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και στον ΑΟ Πυλίου”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments