Τα Τρίκαλα στα πλέι οφ!

Την… επιστροφή των Τρικάλων στα πλέι-οφ (τουλάχιστον με τα υπάρχοντα δεδομένα) σήμανε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ!
Με απόφασή του, το δευτεροβάθμιο όργανο της Ομοσπονδίας εξαφανίζει την πρωτόδικη απόφαση περί αποβολής των «Σακαφλιάδων», επιβάλλει πρόστιμα και τους επιτρέπει ουσιαστικά τη συμμετοχή στους αγώνες διαβάθμισης.
Αναφέρει ρητά, ωστόσο, ότι η απόφαση αυτή θα πρέπει να διαβιβαστεί στο πρωτοβάθμιο όργανο για να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη, λόγω ανάκλησης του πιστοποιητικού των Τρικάλων.
Αναλυτικά η απόφαση:
«H Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ’ αριθμ. 175/19-7-2011 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, του ΝΙΚ.ΓΑΛΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και του ΕΥΑΓ. ΠΛΕΞΙΔΑ κατά της υπ’ αριθμ. 280/13-7-2011 απόφασης της ΠΕ/FOOTBALL LEAGUE-LEAGUE 2.
Εξαφανίζει στο σύνολό της την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει την υπόθεση στην ουσία. Δέχεται ότι οι εκκαλούντες τέλεσαν την αποδοθείσα σε αυτούς πειθαρχική παράβαση οι μεν δύο πρώτοι της πλαστογραφίας μετά χρήσεως ο δε τρίτος της ηθικής εις αυτήν αυτουργίας. Επιβάλλει στη ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ χρηματική ποινή σαράντα πέντε χιλιάδων (45.000) ευρώ, στον ΝΙΚ. ΓΑΛΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ την πειθαρχική ποινή απαγόρευσης εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για δώδεκα (12) μήνες και χρηματική ποινή δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ και στον ΠΛΕΞΙΔΑ Ε. ποινή αποκλεισμού έξι (6) αγώνων και χρηματική ποινή δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ.
Αντίγραφο της παρούσης να διαβιβαστεί με επιμέλεια της γραμματέως στο αρμόδιο Δικαιοδοτικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE-LEAGUE 2 για την άσκηση πειθαρχικής διώξεως προκειμένου να προβεί στις νόμιμες ενέργειες αναφορικά με την ανάκληση του από 7-9-2010 πιστοποιητικού που χορηγήθηκε στην πρώτη των εκκαλούντων, η οποία διατάχθηκε με την από 5-7-2011 απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, πειθαρχικό παράπτωμα για το οποίο δεν έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη». (sportfm.gr)

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments