Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου “Τα τρένα εκτροχιάστηκαν από τις ράγες…”

“Τα τρένα εκτροχιάστηκαν από τις ράγες…”

5
1
Dodekanisos

Άμεση ήταν η απάντηση της παράταξης Κωνσταντίνου στα όσα νωρίτερα υποστήριξε η διοίκηση του ΑΕΡΑ Αφάντου. Με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα ακόλουθα:
“Στην πραγματικότητα η αγανάκτηση των διοικούντων της ΑΕΡΑ έχει να κάνει με το ότι βλέπουν πως οι προεκλογικές υποσχέσεις της παρέας Μεϊμάρη και Ψυλλάκη δε θα υλοποιηθούν. “Τα τρένα” όπως διατυμπάνιζαν για κακή τους τύχη και για το καλό του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου, εκτροχιάστηκαν από τις ράγες. Οι όροι, ισονομία και διαφάνεια δεν υπάρχουν στο λεξικό τους και βλέποντας ότι η δικαιοσύνη αυτή τη φορά θα είναι αμερόληπτη και υπό το φόβο πως αυτοί που τους υποσχέθηκαν δε θα είναι στο τιμόνι της ΕΠΣΔ, έβγαλαν αυτή την χρονική στιγμή, σκοπίμως, ανακοίνωση προσπαθώντας να επηρεάσουν πράγματα και καταστάσεις. Θα τους ενημερώσουμε ότι προσφύγαμε στις δικαστικές αίθουσες, γιατί ολοφάνερα υπήρχε αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος. Όσον αφορά για την προκήρυξη των πρωταθλημάτων που αναφέρονται, ότι έπρεπε έως τις 15 Ιουνίου του 2013, να είχε αποφασιστεί τους ενημερώνουμε πως βάσει Κ.Α.Π. Άρθρο 7, αυτό έπρεπε να είχε γίνει 20 ημέρες πριν από την έναρξη του προηγούμενου πρωταθλήματος (2012)και όχι τώρα που σκοπίμως αφήσανε για προεκλογικούς λόγους ώστε να έχουν έρμαια κάποια σωματεία… Να τους ενημερώσουμε επίσης, πως το αυτοδιοίκητο έχει να κάνει με τις ποδοσφαιρικές αποφάσεις και όχι με τις εκλογές , στις οποίες παρίσταται και δικαστικός αντιπρόσωπος.

Επίσης τους ενημερώνουμε πως από την πλευρά μας έχουν γίνει ενέργειες ώστε η απόφαση να βγει σύντομα . Όσο αφορά τη λειτουργία της ένωσης και την υλοποίηση των συμφωνιών των σωματείων με τους ποδοσφαιριστές γίνονται κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα, αφού η προσωρινή απόφαση επηρεάζει τις αποφάσεις του Δ.Σ και τίποτα άλλο. Γνωρίζουμε και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και καλό είναι να το πράξουν και κάποιοι αλλιώς που μέχρι τώρα ήθελαν την Ένωση να λειτουργεί σαν δικό τους μαγαζί. Τώρα όσο αφορά τη γνωστή λαϊκή ρήση μέλι έχει η καρέκλα, ας κοιτάξουν σε αυτούς που τους υποστήριζαν για να δουν αν έχει μέλι επάνω τους. Τα πρωταθλήματα θα διεξαχθούν κανονικά χωρίς κανένα ο πρόβλημα αν διοριστεί προσωρινή διοίκηση όπως έχει γίνει και σε άλλες ενώσεις

Υ.Γ: Δεν θα εκπλαγούμε αν στα σχετικά και τς προτάσεις που θα καταθέσει η παράταξη Μεϊμάρη δούμε την ανακοίνωση της ΑΕΡΑ, αφού δεν έχουν κάτι άλλο ουσιώδες να καταθέσουν”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
afantenos
afantenos
10 years ago

ασε μας ρε Δωρο…ολο ταζεις και συ!!! γιατι δεν τα λες?? γιατι δεν λες και πως αντιμετωπισες τα σωματεια που δεν σε ψηφισαν μετα τις εκλογες?

lionel MESI
lionel MESI
10 years ago

ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ.ΨΥΛΛΑΚΗΔΕΣ,ΔΩΡΟΙ ΚΤΛ….
ΚΑΘΑΡΗ ΤΩΡΑ !!!

makis
makis
10 years ago

Η μέρα πλησιάζει να δούμε τη εκτροχιασμό θα πάθετε και πιο τρένο θα φύγετε από την Ρόδο η νίκη είναι του ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΙΜΑΡΗ

lakis
lakis
10 years ago

etsi exoun mathi tosa xronia masa stin poutsia alla ama kopsi i p@@@@a to gam@@i tha kapsoum kai ayti tin poutsia

makis
makis
10 years ago

οι χαμένοι έτσι φέρονται όταν πλησιάζει ο θάνατο τους (και πάλι η νίκη στο μεγάλο ΜΕΙΜΑΡΙ)