Αρχική Uncategorized Τα τελευταία νέα του ομίλου μπριτζ Ρόδου

Τα τελευταία νέα του ομίλου μπριτζ Ρόδου

0
bridge2
Dodekanisos

Στις 14, 15 και 16/10 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Διασυλλογικό Κύπελλο Ομάδων 2022 με συμμετοχή 2 ομάδων του Ομίλου Μπρίτζ Ρόδου στις κατηγορίες: Διασυλλογικό Ομάδων 1-16 και Διασυλλογικό Ομάδων 1-9. Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο όμιλος αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Στην κατηγορία 1-16 συμμετείχαν 35 ομάδες από όλη την Ελλάδα και ο όμιλός μας κατέκτησε την 4η θέση με τους αθλητές μας: ΚΑΒΑΛΑΚΗΣ Ι.- ΡΑΜΟΣ Ε.-ΤΣΕΛΕΠΗΣ Λ. –ΚΑΠΠΑΚΑΣ Γ.. Στην κατηγορία 1-9 συμμετείχαν 36 ομάδες από όλη την Ελλάδα και ο όμιλός μας κατέκτησε την 4η θέση με τους αθλητές μας: ΠΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Μ. – ΣΤΑΣΙΝΟΣ Ε. –  ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ Δ. – ΑΝΘΟΥΛΑΣ Τ.. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ συγχαίρουν όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους.

Περαιτέρω, κάνουμε γνωστό ότι στον Όμιλό μας , Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου (Ο.Α.Μ.Ρ.), ξεκινούν τα μαθήματα αρχαρίων την Τετάρτη 2-11-2022 και ώρα 19:00 στις εγκαταστάσεις μας στο 5ο Χμ. ΕΟ Ρόδου – Λίνδου (απέναντι από το Media Markt). Σε κάθε νέο τμήμα μπριτζ, παίζουμε από την πρώτη στιγμή, ζώντας τις συγκινήσεις του παιχνιδιού. Μια φορά την εβδομάδα για 2 ώρες εγκεκριμένος δάσκαλος – προπονητής παρουσιάζει το θεωρητικό κομμάτι και σας καθοδηγεί στην πρακτική εξάσκηση με τους συμμαθητές σας, που είναι στο ίδιο επίπεδο με εσάς.

Το Μπριτζ δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι. Είναι και Άθλημα! Ένα πνευματικό άθλημα, επίσημα αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που δεν έχει κανέναν αποκλεισμό λόγω ηλικίας. Με το Μπριτζ δε διασκεδάζεις απλά, αναπτύσσεις τη σκέψη σου, κοινωνικοποιείσαι και βέβαια… αθλείσαι. Στην Ελλάδα, περισσότεροι από 4000 άνθρωποι ζουν στο συναρπαστικό κόσμο του Μπριτζ, αφού αποτελούν ενεργά μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ (ΕΟΜ). Μπορείς κι εσύ να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να δημιουργήσεις νέες φιλίες, να ταξιδέψεις σε κάθε μεριά της Ελλάδας και του εξωτερικού, μπαίνοντας στο μαγικό κόσμο του Μπριτζ.

Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε, καλέστε στο τηλέφωνο 6944513413 (Λάζαρος Τσελεπής) , ή στείλτε e-mail στο tselo1968@gmail.com ή και να δείτε το learn.hellasbridge.org, απ’ όπου συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας λαμβάνετε με e-mail αυτόματο μήνυμα με περισσότερες πληροφορίες Επίσης μπορείτε να μας επισκεφτείτε στις εγκαταστάσεις μας στο 5ο Χμ. ΕΟ Ρόδου – Λίνδου, και να παρακολουθήσετε την διεξαγωγή μιας ημερίδας Μπριτζ, παίρνοντας μια πρώτη γεύση του συναρπαστικού αυτού παιχνιδιού. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στα μαθήματα”.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments