Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Τα συγχαρητήρια του Διαγόρα

Τα συγχαρητήρια του Διαγόρα

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή τον 72ο τελικό του κυπέλλου της Δωδεκανήσου εξέδωσε η διοίκηση του Διαγόρα. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει:

“Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας θέλει να συγχαρεί την ποδοσφαιρική ομάδα των ανδρών, για την κατάκτηση του 72ου Τελικού Κυπέλλου Δωδεκανήσου, που ήταν αφιερωμένο σε ένα σεβαστό, ικανότατο και αξέχαστο βασικό μέλος της οικογένειας του ιστορικού μας σωματείου. Του αείμνηστου Γιώργου Τσοπανάκη.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και το υπόλοιπο προσωπικό της ομάδας, όπως και στους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος, για την κατάκτηση του 13ου τροπαίου για το Διαγόρα στον θεσμό του Κυπέλλου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους φιλάθλους μας, οργανωμένους στην «Θύρα 6» και μη, που στήριξαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο την ομάδα στα παιχνίδια του Κυπέλλου, ιδιαίτερα στον τελικό του Δημοτικού Σταδίου.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στον Απόλλωνα Καλυθιών, για το αξιόμαχο σύνολο που παρουσίασε και την αγωνιστική του παρουσία. Ήταν ένας ισάξιος αντίπαλος, που κέρδισε με την συνολική του παρουσία και το δικό μας σεβασμό και χειροκρότημα. Συγχαρητήρια και στους φιλάθλους του Απόλλωνα, που δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, πριν και κατά τη διάρκεια του τελικού.

Τέλος, ευχαριστούμε την ΕΠΣΔ για την θαυμάσια διοργάνωση στον τελικό. Ήταν, πράγματι, μια λαμπρή γιορτή του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου, που έγινε λαμπρότερη με την παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ κ. Βαγγέλη Γραμμένου, άλλων στελεχών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, όπως και των πρωταθλητών Ευρώπης Γιώργου Καραγκούνη και Θοδωρή Ζαγοράκη, όλοι προσκεκλημένοι από τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη.

Μας συγκίνησε ιδιαίτερα, ότι το σημερινό δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ τον Γιώργο Τσοπανάκη! Λείπει αισθητά, εδώ και 20 χρόνια, από την οικογένεια του αγαπημένου του Διαγόρα, όπως και από την τοπική κοινωνία της Ρόδου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Διακοφώτη και στους συνεργάτες του στην ΕΠΣΔ”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments