Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Τα σημερινά παιχνίδια κυπέλλου

Τα σημερινά παιχνίδια κυπέλλου

0
kipello
Dodekanisos

Στα σημερινά παιχνίδια κυπέλλου όσον αφορά τον όμιλο της Ρόδου σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:
Ατρόμητος Διμυλιάς – Ροδιακός 0 – 1
Πολύστρατος Λαέρμων – Ορφέας 1 – 2
Αναλυτικότερα τα παιχνίδια:
Στη Διμυλιά:
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τον Ατρόμητο πάντως να είναι ελαφρώς πιο δραστήριος επιθετικά αλλά να μην μπορεί να «τελειώσει» σωστά τις φάσεις. Στην επανάληψη ανέβηκε ο Ροδιακός ο οποίος έχοντας και τον άνεμο υπέρ του κατάφερε σε γενικές γραμμές να επιβάλλει τον ρυθμό του και να πετύχει ένα γκολ στο 70’ το οποίο ήταν αρκετό για να του δώσει την πρόκριση. Το πέτυχε ο Βασίλης Τσακίρης που πήρε το …ριμπάουντ μετά από ασταθή απόκρουση του Καραμπά και πλάσαρε από κοντά. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 40’ με σουτ του Γεωργαντά. Ήταν μια από τις πολύ καλές τους στιγμές στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου για να ανοίξουν το σκορ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιάννης Μπερδμπές (Χρήστος Κασιώτης, Κώστας Ροδίτης).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καραμπάς, Αρφαράς, Κασέρης (70’ Ατσδίδης), Κρητικός, Κυρήνης, Θάνος, Ρουμελιώτης (63’ Κανδίνος), Μεγαλούδης, Γεωργαντάς, Κοσμάς, Καραμολέγκος (49’ Γιορδαμνής)
ΡΟΔΙΑΚΟΣ: Κνιφάτι, Τσιτσιμπός, Καρασάββας, Τσακίρης, Καραμπέτσος, Χαλκιάς, Πουλής (92’ Βαραββάς), Σείτης, Χρυσοχοός, Κ. Παπανικολάου, Β. Παπανικολάου (85’ Κολοβός)

Στα Λάερμα:

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν πάντως τους αντιπάλους τους και προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Οι «κόκκινοι» του Άρη Μιχαηλίδη αφυπνίστηκαν και κατάφεραν να απαντήσουν γρήγορα για να πάρουν τελικά τη νίκη πρόκριση στο δεύτερο ημίχρονο όπου επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Σε γενικές γραμμές όμως η ομάδα των Λαέρμων άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια ίσως η εξέλιξη να ήταν διαφορετική.
Τα γκολ
Στο 20’ ο Κοιλιάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1 – 0 αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο Ροδίτης με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1 – 1. Το τελικό 2 – 1 διαμόρφωσε ο Ροδίτης και πάλι στο 60’ με ακόμα ένα μακρινό σουτ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Μαριέττα Φιλιππάκου (Βούλγαρη, Αχιολάς).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Σαρικάς, Γιαλλούσης, Τσαφής, Γιακούμαρος, Κοιλιάς, Μπακαρής, Θεοδώρου, Α. Σταματίου, Αναστασιάδης (65’ Αντωναράς), Ε. Σταματίου (44’ Βασιλείου), Λυκοπάντης
ΟΡΦΕΑΣ: Μαθιός, Γεωργιάδης, Οσάφι, Στόιος, Βυζίνης, Μανταλιός (46’ Ματάϊ), Ροδίτης, Κουλουριώτης, Ροδοσινιώτης (70’ Μεμέτ), Αμπελάς, Γκρέμσι

Όμιλος νήσων
Δόξα Καρδάμαινας – ΠΑΟΚ Κω 3 -0
Ανταγόρας – ΑΕ Κως 3 – 4 πεν. (0 – 0 κανονική διάρκεια και παράταση)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments