Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τα σημερινά φιλικά

Τα σημερινά φιλικά

0
7
Dodekanisos

Πολλά φιλικά παιχνίδια έγιναν και σήμερα στο πλαίσιο των προετοιμασιών των ομάδων της Α’ και της Β’ Κατηγορίας. Ειδικότερα:
Ορφέας – Άγιος Λουκάς Αφάντου 3-3: Χορταστικό θέαμα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο σκορ με τον Σκιαθίτη στο 9’ αλλά τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με τον Ορφανό με τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 60’ ο Ροδίτης έκανε το 2 – 1 και στο 70’ ο Ροδοσινιώτης το 3 – 1. Ο Ορφανός και ο Αλαφούζος λίγο αργότερα διαμόρφωσαν το τελικό 3 – 3
Αστέρας Παστίδας – ΑΕ Κατταβιάς 1-1: Οι «κιτρινόμαυροι» απέδειξαν ότι δίκαια θα είναι μια από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στη Β’ Κατηγορία. Το σκορ άνοιξε ο Γεωργαλλής στο 60’ αλλά στο 63’ ο συνήθης ύποπτος, Κουλιμπαλί έκανε το 1 – 1.
ΑΕΡΑ – Ευαγόρας 2-1: Αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο ο ΑΕΡΑ πέτυχε ακόμα μια φιλική νίκη. Το σκορ άνοιξε η φιλοξενούμενη ομάδα με τον Σμας στο 22 (0 – 1) αλλά με γκολ των Γαργάλη και του Τριχιά στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη
Ηρακλής Λάρδου- Θύελλα Πυλώνας 2-1: Πρώτη φιλικό για τον Ηρακλή και πρώτη νίκη. Τα τέρματα για τον Ηρακλή πέτυχαν οι Γιάννης Ευαγγελίδης και Μιχάλης Καμμάς, ενώ για την Θύελλα σκόραρε ο πρώην παίκτης της ομάδας της Λάρδου Σαϊμίρ Μπολομπάνι.
Ρόδος – Ιππότες 2 – 1: Νίκη για τη Ρόδο που δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της στο βοηθητικό γήπεδο των Καλυθιών. Σκόραραν για τους νικητές οι Κ. Παπαδόπουλος (13’), Γ. Καντιμοίρης (52’), Αλντίν (αυτ. 55’) και Αθηναίος (81’). Τα γκολ των ηττημένων πέτυχαν οι Αλντίν (27’) και Οικονομίδης (43’)
Κολοσσός Κάστρου – ΑΣ Χάλκης 1 – 0: Ένα γκολ το οποίο σημείωσε ο Έλληνας στο 57’ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του Κώστα Πάττα.
Αντίμαχος – ΑΟ Δικαίου 3 – 2: Πιο έτοιμη έδειξε η ομάδα της Αντιμάχειας. Το σκορ άνοιξε στο 24’ ο Μ. Σκαλέρης (1 – 0), ενώ στο 44’ ο Μάκης Ζερβός πέτυχε το 2 – 0. Στο 51’ ο Χατζηεσεβαστός πέτυχε το 3 – 0 αλλά στο 56’ ο Καραγιάννης μείωσε σε 3 – 1 και στο 65’ ο Χρ. Χατζηφούντας διαμόρφωσε το τελικό 3 – 2.
Άρης Αρχαγγέλου – ΠΑΣ Ασκληπειού 5 – 3
Ασπίδα Σαλάκου – Δαμάγητος Θεολόγου 3 – 1

Ακουσίλαος- Κλεάνθης 2-1 (Διακοπή στο 83’)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments