Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τα ρίχνει στην …αξιοπιστία ο ΔΙΑΣ

Τα ρίχνει στην …αξιοπιστία ο ΔΙΑΣ

0
Dodekanisos

Ευθείες βολές κατά της διοργανώτριας αρχής με αφορμή το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη στον Αρχάγγελο, εξαπολύει η διοίκηση του ΔΙΑ αφήνοντας σοβαρές αιχμές για το ίδιο το πρωτάθλημα. Είναι μια ανακοίνωση που ασφαλώς θα συζητηθεί και που που προφανώς θα αναγκάσει την αρμόδια επιτροπή της Ένωσης να καλέσει σε απολογία τον Κωακό σύλλογο ο οποίος με τα λεγόμενα του προσβάλει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, το κείμενο αναφέρει:

“Κύριοι,

Τολμήσαμε ένα μεγάλο εγχείρημα με πολύ ρίσκο και μεγάλο κόστος, να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα κάνει το κάτι παραπάνω επιτέλους στην περιοχή μας, και θά το κάνει όχι επειδή πρέπει, αλλά επειδή θα το αξίζει. Και το κόστος είναι μεγάλο γιατί εμείς δεν έχουμε τις γνωριμίες, τις χορηγίες και τα μηδαμινά ταξίδια άλλων ομάδων. Αυτή την προσπάθεια όμως, κάποια φυντάνια σας που εξακολουθούν να λερώνουν το χώρο, δεν τη σέβονται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το προχθεσινό παιχνίδι μας στον Αρχάγγελο, όπου οι εργολάβοι, νεκροθάφτες του ποδοσφαίρου, πήραν τη δουλειά ξεκοπή και την έφεραν είς πέρας.

Έκοψαν υποσχόμενη επίθεση μας με ανύπαρκτο οφσάιντ, δεν έδωσαν καταφανέστατο πέναλτι, ακύρωσαν γκολ αφού το μέτρησαν αρχικά χωρίς λόγο και απέβαλαν ποδοσφαιριστή μας που έκανε φάουλ εκτός περιοχής και ανάμεσα σε δυο αμυντικούς γιατί λέει ήταν σε προφανή θέση για γκολ ο αντίπαλος. Ευτυχώς που υπάρχει κ το βίντεο γιατί θα μας έβγαζαν τρελούς. Κύριοι, εμείς θα προστατεύσουμε την ομάδα με όλα τα θεμιτά μέσα που μπορούμε. Το βίντεο του αγώνα και μαρτυρίες φιλάθλων από τους εργολάβους την ώρα των φάσεων, θα πάει εκεί που πρέπει, όχι για να κερδίσει κάτι η ομάδα από αυτό, αλλά να φύγουν οι ανίδεοι και οι εργολάβοι που κυκλοφορούν.

Γιατί τα τελευταία χρόνια είμαστε θεατές ενός ασανσέρ που πάει κι έρχεται γιατί έτσι πρέπει. Επειδή όμως κάποια στιγμή θα χαλάσει, εμείς προτιμούμε το ανέβα-κατέβα από τις σκάλες.

Κοπιαστικό μεν, σίγουρο και καθαρό δε…”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments