Αρχική Στήλες Απόψεις Τα πρότυπά μας ήταν στις εξέδρες του Καμπ Νόου

Τα πρότυπά μας ήταν στις εξέδρες του Καμπ Νόου

0
Dodekanisos

Υπάρχουν τέσσερεις(4) μήνες, που είναι οι καταλληλότεροι για σχόλη (όχι δουλειά).Είναι αυτοί που δεν περιέχουν το γράμμα ¨ρ¨. Δηλαδή οι μήνες ,Μάιος ,Ιούνιος ,Ιούλιος και Αύγουστος.
Για κάποιους φιλοσοφημένους σύγχρονους Έλληνες, οποίος καταφέρει αυτό το χρονικό διάστημα ,να μην εργάζεται, είναι σε καλό δρόμο, για τον ιδανικό σκοπό που τον έχουν πρωτοχαράξει οι αρχαίοι Έλληνες. Δηλαδή ,σχόλη όλο τον έτος.
Ο ζωή και κότα, είναι ένα υπαρκτό άτομο, Αθηναίος γνωστός μου, άνθρωπος  της μεσαίας αστικής κοινωνίας μας, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό απολαμβάνει τη ζωή του. Εργάζεται ελάχιστα και χαλαρά μόνο τους χειμερινούς μήνες. Και επειδή αγαπάει τον αθλητισμό και τα ταξίδια, πήγε να δει και τον αγώνα Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, στην Ισπανία
Ο ¨ζωή και κότα¨, είναι ένας από του κολλημένους ,με την μπάλα. Πήρε τα λόγια από το τραγούδι « Κυριακή γιορτή και σχόλη ,να ήταν η βδομάδα όλη» και προσπαθεί να τα κάνει πράξη.
Ο ζωή και κότα, δούλευε πολύ στο παρελθόν και μάλιστα μερικές φορές καυχιόταν για το πόσο σκληρά δούλευε ! !. Αλλά όταν έγινε οικονομικά ανεξάρτητος, σηκώθηκε και είπε ¨Δεν θέλω το τυρί ,θέλω να βγω από την φάκα. Το είπε και το έκανε.
Ο ζωή και κότα¨, τώρα πια είναι το πρότυπο μας. Όχι μόνο γιατί ζει καλύτερα , αλλά  γιατί θα ζήσει και περισσότερο. Κάτι που αναφέρει ο ίδιος αρκετές φορές, τονίζοντας αυτό που διαπίστωσαν Γάλλοι ερευνητές ,προ δεκαετίας. Ότι οι Γάλλοι φυλακισμένοι, ζουν περισσότερο και προσβάλλονται σε μικρότερα ποσοστά με ασθένειες, απ ότι οι εργαζόμενοι Γάλλοι

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments