Αρχική Αθλητικά νέα Τα περιστατικά ντροπής συνεχίζονται

Τα περιστατικά ντροπής συνεχίζονται

0
Dodekanisos

Τη στιγμή που η -συγκλονισμένη από την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού- Ελληνική κοινωνία θρηνεί τον θάνατο του νεαρού φιλάθλου του Άρη Θεσσαλονίκης, η κατάσταση με τα περιστατικά βίας αντί να εξομαλύνεται τόσο περισσότερο εντείνεται! 

Μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, σημειώθηκαν τέσσερα (αν δεν κάνω κάποιο τρανταχτό λάθος) επεισόδια βιαιοπραγιών σε βάρος ποδοσφαιριστών και προπονητών. Είτε αυτά τα επεισόδια αφορούν ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά ακόμα και τοπικά πρωταθλήματα ουδεμιά σημασία έχει. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες σημειώθηκαν δύο σοβαρότατες συμπλοκές σε αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Μεταξύ άλλων υπήρξε ξυλοδαρμός τριών ποδοσφαιριστών και περίπου τριών ακόμη τραυματιών στο σύνολο. 

Και για να περάσουμε και στο κυρίως θέμα αξίζει να σημειωθεί ότι στις επαγγελματικές κατηγορίες συνέβησαν και χειρότερα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε στο Αγρίνιο 1-0 τον Παναιτωλικό για την 22η αγωνιστική της Super League.

Στην αρχή οι γηπεδούχοι προκάλεσαν «κύμα» συγκίνησης με όσα είχαν ετοιμάσει στη μνήμη του Άλκη Καμπανού και με το πανό που ο μυθικός ήρωας (σ.σ. Τίτορμος) που απεικονίζεται και στο σήμα του Παναιτωλικού είχε ανά χείρας τον αιμόφυρτο Άλκη! Μέχρι εδώ όλα καλά. Η συνέχεια όμως μας φανέρωσε (για πολλοστή φορά) πόσο λάθος νοοτροπία συνεχίζουν να έχουν μερικοί.

Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον επιθετικό του ΠΑΣ, Χουάν Χοσέ Περέα, και τον γενικό αρχηγό των γηπεδούχων, Χρήστο Κουτσοσπύρο. Μάλιστα, ο δεύτερος κατά τη λογομαχία τους χτύπησε τον Κολομβιανό επιθετικό. Και αν ισχύουν και τα όσα γράφτηκαν πως ειπώθηκαν στους διαιτητές ότι «καλά κάνουν και σας δέρνουν»… δεν υπάρχει καμία απολύτως ελπίδα. 

Διότι ζούμε στην χώρα όπου… πρώτα θυμόμαστε και αργότερα πλακωνόμαστε

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments