Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Τα πέναλτι… δεν έβγαλαν νικητή

Τα πέναλτι… δεν έβγαλαν νικητή

0
IMG 4214
Dodekanisos

Χωρίς νικητή τελείωσε η αναμέτρηση του Δαμάγητου με την Αδελφοσύνη, που έκλεισε την «αυλαία» της αγωνιστικής, χθες αργά το απόγευμα. Συγκεκριμένα οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς μετά το 1-1 που διαμορφώθηκε μετά από δύο πέναλτι, ένα σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν πολύ καλό με αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Παρά τις φάσεις που δημιουργήθηκαν το πρώτο γκολ ήρθε από τα έντεκα βήματα. Συγκεκριμένα στο 23’ ο Τζαβάρας ανατράπηκε στην περιοχή από τον Χατζή Ομέρ Ταμπάκ κερδίζοντας το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Χωρίτης δίνοντας με αυτό τον τρόπο το προβάδισμα στην ομάδα του (1-0).  Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε άλλη εικόνα αφού τα αρκετά σφυρίγματα λόγω των φάουλ, έριξαν τον ρυθμό. Η Αδελφοσύνη ήταν η ομάδα που πίεσε περισσότερο και αυτή που ήταν κυρίαρχος στον δεύτερο μέρος αλλά έπρεπε να φτάσει το 83’ για να φτάσει στο γκολ. Σε εκείνο το λεπτό ο Μ. Παπαδόπουλος έπεσε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Φ. Μπιλιά, με τον διαιτητή της αναμέτρησης Ράδο να υποδεικνύει πέναλτι. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν εντόνως θεωρώντας πως η παράβαση έγινε εκτός περιοχής αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Έτσι ο Παπαχριστοδούλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από τα έντεκα βήματα, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του (1-1). Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Ράδος, Βασιλείου και Τάσης.
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Θέμελης, Μπιλιάς Αν., Πηδιάκης (92’ λ.τ. Ντελλάκης) Τσιράκος, Κυριακάκης, Μάχλης, Χωρίτης, Γρηγοριάδης, Τζαβάρας, Κεφάλας (76’ Μπιλιάς Φ.), Καραγιάννης (70’ Σπάτα)
ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Ανταλής, Σκουλούδης, Αποστόλου, Χουρίδης (82’ Στάππας), Παπαδόπουλος Μ., Γεωργαλλής (90’ Καβουκλής), Παπαχριστοδούλου (88’ Κ. Παπαδόπουλος), Χατζη Ομέρ Ταμπάκ Χ., Καιμαξή, Τοπάλ, Λιούρας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments