Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Τα παιχνίδια της Α2

Τα παιχνίδια της Α2

3
6
Dodekanisos
Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α2 κατηγορίας διατηρήθηκε ο Αστέρας Μασσάρων που επιβλήθηκε 2-1 του Αγίου Ισιδώρου στο γήπεδο των Μασσάρων. Οι Μασσαρενοί πήραν τη νίκη που ήθελαν και με το αποτέλεσμα αυτό οι νικητές «κλείδωσαν» ακόμη περισσότερο την παρουσία τους στην πρώτη τριάδα και έκαναν ένα ακόμα βήμα για την άνοδο στην Α1. Από την άλλη ο Άγιος Ισίδωρος βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, πέντε βαθμούς διαφορά από την ζώνη ασφαλείας.
Ο αγώνας
Ισορροπημένο το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα να είναι αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ (25΄), με το διαγώνιο σουτ του Μίρτσεφ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Από κει και πέρα οι φιλοξενούμενοι πίεσαν από την πλευρά τους να φτάσουν στην ισοφάριση και τα κατάφεραν στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 55΄ ο Κουρδουνάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση, ενώ σε όλο το υπόλοιπο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου, οι παίκτες του Αγίου Ισιδώρου έδειχναν να κρατούν την ισοπαλία και το «χρυσό» βαθμό. Στο 85΄ πάντως όλα  ανατράπηκαν αφού ο Σκούμπρος με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-1 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, με τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων πάντως να υποστηρίζουν ότι ο σκόρερ ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ.
Παράπονα έχουν οι άνθρωποι του Αγίου Ισιδώρου από τη διαιτησία του Διαμαντέα (Μπερδεμπές, Γεωργάς οι βοηθοί του).
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αστέρας Μασσάρων: Κούτρης, Σκούμπρος, Ζολτάν (60΄ Μουσακίνιας), Ζανέτος (39΄ λ.τ Τραχανάς), Μοσχής, Σκυλλαράκης, Ντούλε, Λούπος, Νικήτας Α (75΄ Νικήτας Σ), Μίρτσεφ, Χατζηκώστας
Άγιος Ισίδωρος: Φωτεινής Σ. Μ, Φωτεινής Π. Μ, Σάββενας, Δημητράκης, Αναστασάς, Κουρδουνάκης, Καρίκας, Ρούφας (57΄ Κιαουρτζής), Μαούνης, Χατζησάββας, Βονάκης (70΄ Γιακουμής)

Ευκλής – ΑΕ Κατταβιάς
Εύκολα πέρασε από τις Φάνες η ΑΕ Κατταβιάς επικρατώντας του Ευκλή με 4-1 για την 19η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της. Οι παίκτες του Μανώλη Φραντζή δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους τους για να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο και με πρωταγωνιστές τους Στεφανάκη και Ανανιάδη που πέτυχαν από δύο τέρματα έφτασε χωρίς να δυσκολευτεί στο «τρίποντο».
Οι φιλοξενούμενοι που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς κατάφεραν να προηγηθούν στο 18ο λεπτό με το σουτ του Στεφανάκη έξω από τη μεγάλη περιοχή, αποτέλεσμα που παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη η Κατταβιά ανέβασε «στροφές» και «κλείδωσε» τη νίκη στο 57’ μετά την όμορφη προσπάθεια και το διαγώνιο σουτ του Ανανιάδη. Στο 65’ ο Στεφανάκης αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα σημείωσε το 0-3, ενώ στο 71’ ο Ανανιάδης με σουτ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του. Το μόνο που κατάφερε ο Ευκλής ήταν να μειώσει στο 80’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαριεττή.
Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του κ. Φραγκίνη (Φραγκιαδάκης, Μάγγος).
Ευκλής: Τσαλίκης, Χατζηδημητρίου, Λαός, Διακοδημήτρης, Σάββας (70’ Κασέρης), Σχοινάκης (60’ Κοκάρης), Μακαρούνας, Αγγελής, Σιαναβέλης, Μαριεττής, Σαρούκος
ΑΕ Κατταβιάς: Μάλτας (75’ Δ.Ι. Κυπριώτης), Γ. Κυπριώτης, Δ.Σ. Κυπριώτης, Μπουκουλάκης, Σιλεούνης, Κυριακάκης, Μυλωνάς, Παπανικολάου (65’ Κωνσταντόπουλος), Ανανιάδης (85’ Α. Κυπριώτης), Τσιλίκας, Στεφανάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kostis
Kostis
13 years ago

ti einai ayta ta pragmata….tin endekada lathos tin grapsate gia ton eyklh…akoma kai tis allages kai ta goal..

kostis
kostis
13 years ago

alaksteta lathos ine toy eyklh

NIKOS
NIKOS
13 years ago

EPITELOYS AS KANETAI KATI EFETOS ME THN DIAITISIA KAI NYN STON AGVNA TON MASSARVN ME TON AGIO ISIDVRO PASIFANESTATO OF SAINT TO 2GKOL AKOMA KAI OI FILA8LOI AYTVN GELOYSAN AS KANOYN KATOI OI ARMODIOI KAI NA SEBONTAI TON IDRVTA TON MIKRON OMADVN POY EXOYN STOXO MONO TON A8LITISMO ………..