Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Τα παιδιά του ΓΣ Διαγόρας αποχαιρέτησαν τη χρονιά

Τα παιδιά του ΓΣ Διαγόρας αποχαιρέτησαν τη χρονιά

0
Dodekanisos

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αποχαιρέτησαν τη χρονιά τα παιδιά στον Διαγόρα και ευχήθηκαν για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος. Χθες το απόγευμα στην «τέντα» έγινε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ακαδημίας μας, στην οποία μοιράστηκαν δώρα και φυσικά οι απαραίτητες ευχές για καλές γιορτές.

Η «τέντα» φόρεσε τα γιορτινά της, η διάθεσή χτύπησε… «κόκκινο» και σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα, τα παιδιά των ακαδημιών μας, έπαιξαν, ζωγράφισαν, διασκέδασαν, ευχαριστήθηκαν το μπάσκετ, ευχήθηκαν για τις γιορτές και πήραν τα δωράκια τους από τον Γ.Σ. Διαγόρας. Όμορφες στιγμές, παιδικά χαμόγελα, εορταστική διάθεσή και όρεξη για παιχνίδι ήταν ορισμένα από τα στοιχεία που έκαναν πιο όμορφη την ατμόσφαιρα στο κλειστό μας γυμναστήριο.

Το «παρών» έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Ευστρατίου, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του και βρέθηκε δίπλα στην όμορφη αυτή στιγμή για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες μας. Ο Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί τον κ. Ευστρατίου για την παρουσία του στη γιορτή μας και θα περιμένει ξανά τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του για προπονήσεις, μετά την εορταστική περίοδο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments