Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Τα νέα του μπριτζ

Τα νέα του μπριτζ

0
bridge2
Dodekanisos

Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου διοργάνωσε πέραν από τις τακτικές εβδομαδιαίες ημερίδες Ζευγών και Ομάδων για το 2013 τρεις προκριματικούς αγώνες Ζευγών και Ομάδων 3ης Βαθμίδας, τρία εσωτερικά Πρωταθλήματα Ζευγών και Ομάδων και μία εορταστική ημερίδα Ζευγών 4ης Βαθμίδας. Ο Όμιλος εκπροσωπήθηκε από τους αθλητές του σε όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ζευγών και Ομάδων με πολύ καλά αποτελέσματα.

Στο 36ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζευγών Κατηγοριών τον Νοέμβριο στην κατηγορία 6-9 οι αθλήτριες Καραγιάννη Ρ. – Κούτρη Β. κατέκτησαν την 1η θέση.
Στο 47ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομάδων 2013 <Γεώργιος Ράλλης> τον Μάρτιο στην κατηγορία 1-9 η ομάδα Ματθαίου με τους αθλητές Ματθαίο Ι., Φυσίκα Π., Αναστάχας Λ. και Κρητικό Χ. κατέκτησαν την 2η θέση.
Στο 47ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομάδων 2013 <Γεώργιος Ράλλης> τον Μάρτιο στην κατηγορία 1-6 η ομάδα Τσελεπή με τους αθλητές Τσελεπή Λ., Δημητρά Σ., Καλοπήτα Β. και Παυλούς Γ. κατέκτησαν την 2η θέση.

Ο Όμιλος θα απονέμει τα Κύπελλα στους νικητές των Αγώνων στις 18 Ιανουαρίου στην αίθουσα του κτηρίου Ακταίον όπου θα κοπεί η Πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Μεγάλη επιτυχία για τον Όμιλο ήταν η διοργάνωση στο νησί μας του 8ου Διεθνές Φεστιβάλ Μπριτζ <ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ> που φιλοξενήθηκε από 1 – 8 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Sheraton υπό την Αιγίδα ης Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ και του τοπικού Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου και συνδιοργανωτής σε αυτήν την προσπάθεια ανάπτυξης του αθλητικού Τουρισμού στην Ρόδο ήταν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Συμμετείχαν αθλητές από 21 χώρες Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Κύπρο, Αγγλία, Σκωτία, Βέλγιο, Νορβηγία, Σουηδία, Δανία, Φιλανδία, Αυστρία, Πολωνία, Τουρκία, Λίβανο, Αίγυπτο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Πακιστάν, Ινδία και Μεξικό. Συμμετείχαν επίσης οι Εθνικές Ομάδες από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Δανία, τη Σουηδία, τη Σκωτία, το Βέλγιο και την Αυστρία.
Μεγάλη επιτυχία για τον Όμιλο ήταν η κατάκτηση της πρώτης θέσης μεταξύ των Ελλήνων αθλητών και την όγδοη θέση στη γενική κατάταξη του τουρνουά Ζευγών σε σύνολο 116 ζευγών του αθλητή μας Άκη Κοφινάκου με τον Αθηναίο συμπαίκτη του Σιδηρόπουλο Στέφανο.
Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου υποδέχεται το 2014 με την διοργάνωση εορταστικού αγώνα Grand Prix Ζευγών 4η Βαθμίδας στις 10-11-12 Ιανουαρίου 2014 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ομίλου στον 1ο όροφο του κτηρίου Ακταίον.
Για τα νικητήρια ζεύγη, πέραν των προβλεπόμενων από τους κανονισμούς της Ε.Ο.Μ. βαθμών διάκρισης(μαύρων- χρυσών- πλατινένιων 4ης Βαθμίδος) θα απονεμηθούν ασημένια αθλοθετημένα Κύπελλα από τον Όμιλο με την σειρά εμφάνισής τους στο συγκεντρωτικό φύλλο αγώνος ατομικά. Σε περίπτωση ισοβαθμίας το Κύπελλο το κερδίζει αυτός που έχει τα λιγότερα μαύρα στην βαθμολογική λίστα της Ε.Ο.Μ.
Κούτρη Βασιλική

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments