Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τα μοιράστηκαν όλα στο Ενωσιακό

Τα μοιράστηκαν όλα στο Ενωσιακό

0
Dodekanisos

Γράφει ο Ηλίας Λοίζος

Τα μοιράστηκαν όλα Άγιος Ισίδωρος και Ποσιδώνας Καρπάθου! Το μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο ‘Καλλιπάτειρα”, τελείωσε ισόπαλο και στα γκολ (1 – 1) αλλά και στα δοκάρια. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΆΓιος Ισίδωρος επισκέφθηκε πιο πολλές φορές τα καρέ του αντιπάλου χωρίς όμως να μπορεί να να βρει τον επιθυμητό στόχο. Από την πλευρά της, η ομάδα του Ποσειδώνα, αν και ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα, μετά το 25’ ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά οι προσπάθειες της σταματούσαν έξω από την μεγάλη περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε άρδην. Οι ομάδες έγιναν καλύτερες στην κυκλοφορία της μπάλας, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και στο 50′ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν με τον Φελλουζή από τα αριστερά ο οποίος αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή επιχείρησε τη σέντρα, κανένας από τους αμυντικούς και τους επιθετικούς δεν βρήκε τη μπάλα, αιφνιδιάστηκε ο Σκυλλάς και καθώς δεν είχε καλό οπτικό πεδίο η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του ( 0 – 1). Μετά από τρία λεπτά ο “Άγιος”, μετά τη σέντρα που έβγαλε ο Κώτσος από τα δεξιά, ο Πολυχρόνης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1 – 1.

Στο 80′ ο Φασουλέτος έκανε τη συρτή σέντρα και ο Κοκούνια πλάσαρε από κοντά με τη μπάλα όμως να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομάκρυνε η άμυνα.

Στο 89′ ο Καματερός εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, οι αμυντικοί δεν απομάκρυναν καλά τη μπάλα, με αποτέλεσμα ο Φωτεινής να κάνει την κοντινή κεφαλιά, “σημαδεύοντας” τη συμβολή των δοκών.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Κουρμαδιάς, Τάσης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Σκυλλάς, Μιχάλης Γεωργαλλής, Δημητράκης, Βονάκης, Φωτεινής, Κώτσος, Διακοπαρασκευάς (77′ Κωνσταντινίδης), Κώτσος, Καματερός (93′ Αναστάσιος Γεωργαλλής), Καρτάλης (66′ Αργύρης Γεωργαλλής), Θεοδωρίδης, Πολυχρόνης

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Φασουλέτος, Κούτολο, Πεπελάσι, Γιάννης Σπανός, Φελλουζής, Δημόπουλος, Αναγνωστόπουλος (82′ Σούλος), Χανιώτης (57′ Μανώλης Σπανός), Κοκούνια, Διακόπουλος (74′ Βιλανούτσι)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments