Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τα μοιράστηκαν όλα στην Παστίδα

Τα μοιράστηκαν όλα στην Παστίδα

0
Dodekanisos

Χωρίς νικητή(1-1) έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Παστίδας και τον Διγενή Κοσκινού, σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον παρά μόνο η νίκη για το γόητρο.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών και από τις δύο ομάδες και το καλό θέαμα που πρόσφεραν, καμία πλευρά δεν γεύτηκε την νίκη η οποία απλά θα πρόσφερε τους τρεις βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ στο 10΄,  όταν ο Σκόρπος έκανε την σέντρα και στην προσπάθεια του να αποκρούσει ο Σκούμπρος  έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τσαβαρή.

Στο 23΄ όμως ο Αστέρας πήρε κεφάλι στο σκορ, όταν ο Σκόρπος μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Χουτεσιώτη και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Στ. Γιαννακόπουλος και πέτυχε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1στο 43΄  με άψογο πλασέ του Διακάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοι συνέχισαν με το κέφι τον αγώνα, δημιούργησαν καλές ευκαιρίες για να αυξήσουν το σκορ και να πάρουν την νίκη, όμως στην τελική προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν την απαραίτητη συγκέντρωση για να βρουν στόχο.

Διαιτησία Ατσικνούδας-Σταυρούλιας-Κάζας.

ΑΣΤΕΡΑΣ Π.: Ροδανάκης, Γιαννακόπουλος Στ., Χαριτάκης, Αποστολάτος, Παπαμιχαήλ(77΄  Κορκίδας),Καλαγρής, Αυγενικού, Λιαμής(63΄ Λυδάκης), Λεωνίδου(79΄ Καραγιάννης), Σκόρπος, Κυρίτσης.

ΔΙΓΕΝΗΣ: Τσαβαρής, Σκούμπρος(84΄ Κούτσι), Νίκας, Χατζηνικόλας(62΄Κετσές), Παπασταμάτης, Κώτης, Χουτεσιώτης, Τσιπιζίδης, Διακάκης, Καματερός(81΄ Δραμουντανής), Καρπαθάκης( 87΄Αντωνίου).

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments