Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Τα μη χείρον βέλτιστον”

“Τα μη χείρον βέλτιστον”

0
penalti_2
Dodekanisos
Όχι δεν ήταν η γκαντέμικη Κυριακή  που ευθύνεται για την ήττα του Απόλλωνα Α. στο ντέρπι της αγωνιστικής, αλλά τα παιδαριώδη λάθη του τερματοφύλακα Μακαρούνα που οδήγησαν την ομάδα σε ήττα με 2-1 επί του Αστέρα Π. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και έδειξαν χαρακτήρα παρόλο που βρέθηκαν από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ μετά από μια απερίσκεπτη ανατροπή του επιθετικό της Παστίδας Καψαλάκη από τον τερματοφύλακα Μακαρούνα. Το παιχνίδι λίγο αργότερα ήρθε και πάλι στα ίσα με τον Σπάρταλη να βάζει γκολ και να καλύπτει για αρχή το λάθος του συμπαίχτη του. Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για τους Απολλωνιστές καθώς με λάθος πάλι του τερματοφύλακα χάρισαν δεύτερο πέναλτι στους Παστιδενούς(φώτο) , χαρίζοντας τους ουσιαστικά και το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο (μετά και την αποβολή του Μακαρούνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τις δύο αυτές ανατροπές) με αριθμητικό μειωνέκτημα και νεαρό τερματοφύλακα στο τέρμα ναι μεν δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης ( ενώ μπορούσαν) , αλλά τουλάχιστον απέφυγαν τα χειρότερα.

Φάσεις /γκολ
4′ Μετά από σέντρα του Μενίκου , ο Καψαλάκης μπήκε μέσα στην περιοχή , ο Μακαρούνας Ι. στον πανικό του τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτελέστηκε εύστοχα από τον Κραγιάννη Κ. ανοίγοντας το σκορ 1-0.
12′ Με το πόδι έδιωξε Μενίκος κοντά στη γραμμή το σουτ του Γιαννακόπουλου από δεξιά.
26′ Ο Δάσσιος έβγαλε σέντρα στον Σπάρταλη στα δεξιά, ο οποίος με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στη αριστερή γωνία του Ματακάκη., 1-1.
34′ O Μακαρούνας Ι. έκανε για δεύτερη φορά το ίδιο παιδαριώδες λάθος και ανέτρεψε τον Πάπα μέσα στην περιοχή χαρίζοντας αντικρύζοντας ταυτόχρονα την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το πέναλτι εκτέλεσε και πάλι ο Κραγιάννης Κ. σημαδεύοντας εύστοχα τη δεξιά γωνία του Σεντονά, 2-1.
59′ Ο Ματακάκης με εντυπωσιάκή εκτίναξη έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ που κέρδισε ο Γιαννακόπουλος και εκτέλεσε ο Καραβόλιας.
62′ Ο Πάπα αφού πέρασε δύο αμυντικούς , μπήκε μέσα στην περιοχή έκανε το γυριστό σουτ το οποίο και απόκρουσε ο Σεντονάς κλείνοντας σωστά τη γωνία του.
64′ Ξυστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι πέρασε το σουτ του Πάπα μετά από δική του ατομική ενέργεια.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Σεβδαλής, Πάπα, Καραγιάννης Κ. και από τους φιλοξενούμενους οι Λαθούρης, Μπάκης, Γιαννακόπουλος Π.

Καλή η διατησία των Κυρίτση, Ράδου, Σάββενα.

Aστέρας Π.: Ματακάκης, Βασιλείου, Χαριτάκης, Καραγιάννης, Μενίκος(28′ Τσάφης), Μαγκαφάς(73′ Καλαγρής), Καψαλάκης, Λιαμής, Σεβδαλής(67′ Γεωργαλλής), Πάπα, Οχτάρας.

Απόλλων Α.: Μακαρούνας Ι., Κυρίνης(68′ Μπαϊράμης), Λαθούρης, Μποσινάς, Καραβόλιας, Μπάκης, Γιαννακόπουλος Π.(73′ Τσοπανάκης), Μακαρούνας Μ., Δάσσιος(35′ Σεντονάς), Σπάρταλης, Θαρενός.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments