Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Τα Μαριτσά θα υποδεχθούν τους ποδηλάτες της Historica

Τα Μαριτσά θα υποδεχθούν τους ποδηλάτες της Historica

0
Dodekanisos

Για μία ακόμη χρονιά τα φιλόξενα Μαριτσά θα περιμένουν και θα υποδεχθούν τους ποδηλάτες της Historica, που θα συμμετέχουν στην καθιερωμένη βόλτα των 50 χιλιομέτρων. Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 10:30 θα γίνει η εκκίνηση από την πλατεία Ελευθερίας της Ρόδου με ποδήλατα περασμένων δεκαετιών. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα γίνει στάση στα Μαριτσά, εκεί όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Κερωνιάτης» και ο Σύλλογος Γυναικών «Σωτήρας» θα φροντίσουν ώστε οι ποδηλάτες να κάνουν ένα ξεχωριστό διάλλειμα, αλλά και να γευθούν παραδοσιακά εδέσματα, πριν συνεχίσουν την επιστροφή τους προς τη Ρόδο.

Ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Κερωνιάτης» κ. Λάζαρος Κασέκας αναφέρθηκε στην 4η Historica και το ευχάριστο διάλλειμα που θα γίνει στα Μαριτσά. «Για μία ακόμη χρονιά η Historica θα γίνει στη Ρόδο και θα συγκεντρώσει ποδηλάτες από το νησί, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στη διαδρομή της 30ης Οκτωβρίου, απόστασης 50 χιλιομέτρων, αθλητές και φίλοι του ποδηλάτου, που έχουν διατελέσει και πρωταθλητές θα περάσουν και από τα Μαριτσά. Μαζί με τον σύλλογο γυναικών θα ετοιμάσουμε παραδοσιακά εδέσματα, αναψυκτικά και πάνω απ’ όλα θα γνωρίσουν όλοι την άριστη φιλοξενία των Μαριτσών.

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι θα έχουν την ευκαιρία οι συμμετέχοντες να νιώσουν όμορφα, να περάσουν χαλαρά και να γευθούν εδέσματα που ανταποκρίνονται σε αθλητική δραστηριότητα, ανεξαρτήτου ηλικίας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι συμμετέχοντες στην Historica θα διαπιστώσουν την άριστη φιλοξενία των Μαριτσών, για την οποία έχουμε δώσει εξετάσεις πολλές φορές και περάσαμε με άριστα. Για μία ακόμη χρονιά είμαστε χαρούμενοι που θα γίνει στη Ρόδο η Historica και θα περιμένουμε τους ποδηλάτες, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο χωριό μας».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments