Αρχική Videos Τα κόλλυβα του MEGA και οι τηλεοπτικοί… μαϊντανοί

Τα κόλλυβα του MEGA και οι τηλεοπτικοί… μαϊντανοί

0
Dodekanisos

Η Ματίνα Παγώνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» το πρωί της Παρασκευής (21/1). Η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη της επεφύλαξε ένα περίεργο «καλωσόρισμα», το οποίος πυροδότησε την έντονη αντίδραση της προέδρου της ΕΙΝΑΠ.

Η Ανθή Βούλγαρη σηκώθηκε και πήγε να δώσει κόλλυβα (!) στην καλεσμένη τους, τη Ματίνα Παγώνη. Αυτή η κίνηση έκανε έξαλλη την Ματίνα Παγώνη και ακολούθησε ένας απίστευτος διάλογος.

Α.Β. Εμείς έχουμε αποκτήσει νέα συνήθεια τώρα, τρώμε κόλλυβα αυτές τις μέρες.

Μ.Π. Καλά, πλάκα κάνετε πρωί πρωί; Κα Βούλγαρη μην έρθετε προς τα εδώ, εγώ είμαι προληπτική, δεν μπορώ πρωί πρωί κόλλυβα.

Α.Β. Δεν μπορείτε να με προσβάλλετε.

Μ.Π. Σας παρακαλώ! Αν είναι δυνατόν τώρα! Κύριε Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα; Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω; Παρενέργειες τις COVID είναι αυτές; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μη με εκνευρίζετε τώρα! Είμαι προληπτική, δεν μπορώ αυτά τα πράγματα! Σε κηδεία πήγα;

Α.Β. Μα είναι ωραία τροφή.

Μ.Π. Φάτε το εσείς!

Κάποιες ώρες μετά το περιστατικό -το οποίο παρεμπιπτόντως έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου- η δημοσιογράφος και η Ματίνα Παγώνη ανάρτησαν story στο Instagram. Προφανώς για να δείξουν ότι δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση μεταξύ τους.

Βέβαια κατά την δική μου εκτίμηση όσο και αν οι δύο δημοσιογράφοι του MEGA, ο λόγος για τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη εμφάνισαν έλλειψη σοβαρότητας άλλο τόσο για το συγκεκριμένο περιστατικό ευθύνεται και η κ. Παγώνη. Όπως και κάποιοι άλλοι ιατροί που έχουν καταντήσει τηλεοπτικοί… μαϊντανοί. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments