Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Τα κέρματα δεν είχαν αξία για μια ταμία που στέρησε σε μάνα...

Τα κέρματα δεν είχαν αξία για μια ταμία που στέρησε σε μάνα το γάλα του παιδιού της

0
Dodekanisos

Το γεγονός, που ντροπιάζει την τοπική μας κοινωνία , έλαβε χώρα σε σούπερ μάρκετ μεγάλης αλυσίδας του νησιού μας και το μοιράστηκε ένας συμπολίτης μας στο φέισμπουκ, εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση του.

Ειδικότερα, όπως ο ίδιος αναφέρει, προ ημερών και ενώ βρισκόταν στο ταμείο για να πληρώσει παρατήρησε, πως μπροστά του υπήρχε μια νεαρή γυναίκα την οποία διέκρινε μια διάχυτη νευρικότητα.

Λίγα λεπτά αργότερα κατάλαβε, σε τι οφειλόταν αυτό.

Η γυναίκα το μόνο που κρατούσε ήταν μια εξάδα γάλατα γνωστής εταιρείας

Όταν ήρθε η σειρά της να πληρώσει, ξεκίνησε να μετράει κέρματα των 2, 5 και 10 λεπτών. Αμέσως την διέκοψε η ταμίας λέγοντας της, πως καθυστερεί την ίδια και τους υπόλοιπους πελάτες και την προέτρεψε να πάει σπίτι της και να επιστρέψει με χαρτονομίσματα αν ήθελε να αγοράσει το γάλα αλλιώς να το αφήσει στο ράφι απ όπου το πήρε.

Τότε η κοπέλα έφυγε από το κατάστημα, ξεσπώντας σε κλάματα.

Ο συμπολίτης μας, μη μπορώντας να πιστέψει στην απάνθρωπη συμπεριφορά της υπαλλήλου, της ζήτησε τον λόγο, τρέχοντας πίσω από την νεαρή γυναίκα.

Όταν προσπάθησε να της δώσει χρήματα η απάντηση της, ήταν σαν γροθιά στο στομάχι του ίδιου αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας μας, που κωφεύει και εθελοτυφλεί απέναντι στους εκατοντάδες συμπολίτες μας που βρίσκονται στην ίδια θέση.

“Δεν θέλω χρήματα κύριε, δεν ζητιανεύω απλά ήθελα να πληρώσω με τα ψιλά γιατί δεν έχω άλλα χρήματα για να πάρω γάλα στο παιδί μου, δεν είμαι ζητιάνα” αυτή ήταν η απάντηση της που δείχνει την άλλη πλευρά της τουριστικής Ρόδου, όπου δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι, που κυριολεκτικά πεινάνε και σαν να μην έφτανε αυτό δυστυχώς, αντιμετωπίζονται με προσβλητικό τρόπο από ορισμένους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments