Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Τα …καυτά πιστόλια του Εφηβικού

Τα …καυτά πιστόλια του Εφηβικού

0
ketses trapouzanis
Dodekanisos

Οι Κώστας Κετσές (Κλεάνθης) και Γιώργος Τραπουζάνης (Φοίβος) είναι στις πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερ στο Εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Το news12 sports σας παρουσιάζει όλα τα παιδιά που έχουν «δει» δίχτυα έως τώρα.
Ο Κώστας Κετσές έχει γεννηθεί το 2001 στη Ρόδο. Ξεκίνησε να αγωνίζεται στα «μικρά» τμήματα του Ιάλυσου στον οποίο και ανήκει. Στον Κλεάνθη Παραδεισίου αγωνίζεται ως δανεικός μετά από επιλογή του προπονητή της ομάδας Κώστας Ζουρούδη. Αποκτήθηκε κατά την περίοδο του καλοκαιριού και μετά το τέλος του πρωταθλήματος αναμένεται να επιστρέψει στους «ερυθροκίτρινους».
Ο Κετσές έχει πετύχει έως τώρα έντεκα γκολ και είναι και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης. Μπορεί να παίξει και στην κορυφή αλλά και στα πλάγια. Είναι δεξιοπόδαρος και έχει μεγάλη όρεξη και φλόγα για να παίξει ποδόσφαιρο. Είναι ένα πολύ μετρημένο και σοβαρό παιδί που δίνει το παρών κανονικά στις προπονήσεις και δουλεύει πολύ. Ο προπονητής του Κώστας Ζουρούδης, μιλώντας στο news12 sports είπε:
«Ο Κώστας είναι από τα παιδιά που ασφαλώς έχουν μέλλον. Έχει πολλές δυνατότητες και πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που είναι στην ομάδα μου. Αγωνίζεται σαν δανεικός και προς το παρών παίζει στο Εφηβικό μόνο. Νομίζω όμως ότι έχει τα προσόντα να παίξει και στο ανδρικό και πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα του έκανε καλό και θα τον βοηθούσε. Έχει τα σωματικά προσόντα για να αντεπεξέλθει».
Μιλώντας γενικότερα για το φετινό Εφηβικό πρωτάθλημα, ο νεαρός τεχνικός είπε:
«Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Έχει 4 – 5 ομάδες που θα παλέψουν για την πρώτη θέση με τη Ρόδο όμως  να αποτελεί και πάλι το μεγάλο φαβορί, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια. Οι υπόλοιποι θα δώσουμε «μάχη» για να μπούμε  …σφήνα. Το πρωτάθλημα είναι καλό από κάθε άποψη. Και οργανωτικά και διαιτητικά. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι και τώρα».

Ο Γιώργος Τραπουζάνης
Ο Γιώργος Τραπουζάνης γεννήθηκε στη Ρόδο το 2002. Ξεκίνησε από τον Φοίβο Κρεμαστής στον οποίο βρίσκεται μέχρι και σήμερα, ενώ συμμετέχει και στην 1η ομάδα χωρίς όμως να έχει έως τώρα (στο φετινό πρωτάθλημα) χρόνο συμμετοχής. Στις προπονήσεις ο Μιχάλης Πολιάς τον χρησιμοποιεί ως αριστερό μπακ ενώ ο προπονητής στο Εφηβικό Νώντας Αξιώτης τον βάζει στην κορυφή της επίθεσης λόγω ανάγκης. Ο Τραπουζάνης έχει πετύχει μέχρι τώρα επτά τέρματα και είναι από τους καλύτερους παίκτες του Φοίβου σε όλα τα παιχνίδια. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι αριστεροπόδαρος και έχει πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα. Όπως και ο Κετσές του Κλεάνθη, έτσι και αυτός είναι πάρα πολύ πειθαρχημένος και σοβαρός τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός. Ο προπονητής του κ. Αξιώτης μόνο καλά λόγια έχει να πει. Μιλώντας στο news12 sports τόνισε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:
«Πιστεύω πολύ σε αυτό παιδί. Έχει πολύ μέλλον μπροστά του. Νομίζω όμως ότι φέτος θα έ-πρεπε να είχε πάρει χρόνο συμμετοχής και στην 1η ομάδα. Θα του έκανε πάρα πολύ καλό και θα τον βοηθούσε στην καριέρα του. Έχει τα φόντα για να κάνει καριέρα στο ποδόσφαιρο και δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι ήδη ακούγονται καλά σχόλια από άλλες ομάδες του νησιού».
Σε ερώτηση για το πώς βλέπει το φετινό Εφηβικό πρωτάθλημα, απάντησε:
«Είναι πρώτη φορά που ασχολούμαι με το Εφηβικό ως προπονητής. Βλέπω όμως ότι πρόκειται για ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι όλες οι ομάδες είναι πειθαρχημένες και δεν δημιουργούνται παρατράγουδα στους αγωνιστικούς χώρους. Υπάρχει πειθαρχία και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους προπονητές γι’ αυτή την πολύ καλή εικόνα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments