Αρχική Videos Τα “γυρίζουν” οι Αυστραλοί, είναι έτοιμοι να δεχθούν τον Τζόκοβιτς το 2023;

Τα “γυρίζουν” οι Αυστραλοί, είναι έτοιμοι να δεχθούν τον Τζόκοβιτς το 2023;

0

Οι αυστραλιανές αρχές θα επιτρέψουν στον Σέρβο τενίστα Novak Djokovic να εισέλθει στη χώρα για να συμμετάσχει στο Australian Open-2023. Αυτό αναφέρει η Daily Express επικαλούμενη την Herald Sun. Ο περιορισμός θα αρθεί εάν ο αθλητής υποβάλει αίτηση για βίζα. Σημειώνεται ότι προς το παρόν δεν απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του COVID-19 ή αρνητικό τεστ για κορονοϊό για την είσοδο στην Αυστραλία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σέρβος αθλητής δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στο τουρνουά του 2022 λόγω του ότι ήταν ανεμβολίαστος. Παρά το ότι είχε λάβει ιατρική εξαίρεση, τελικά φθάνοντας στο αεροδρόμιο απελάθηκε από τη χώρα, κάτι που είχε προκαλέσει παγκόσμια πάρα πολλές αντιδράσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Herald Sun, με την ανάληψη νέας κυβέρνησης στην εξουσία τον Μάιο κατά τη διάρκεια των Ομοσπονδιακών Εκλογών, ο νέος υπουργός Μετανάστευσης Άντριου Τζάιλς φέρεται να αποφάσισε κατ’ αρχήν να ακυρώσει την 3ετή ταξιδιωτική απαγόρευση του Τζόκοβιτς, εάν ασκήσει έφεση. Ο Τζόκοβιτς που δεν πήρε μέρος και στο πρόσφατο US OPEN έχει δηλώσει αποφασισμένος να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ακόμα και αν χρειαστεί να αποκλειστεί από επίσημους αγώνες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments