Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Τα γεγονότα παραποιήθηκαν!»

«Τα γεγονότα παραποιήθηκαν!»

2
entasi stadio
Dodekanisos

Την έγγραφη απολογία του στα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής απέστειλε ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Αρχίπολης (και φίλαθλος του ΑΕΡΑ) Τάσος Πέρος. Ο κ. Πέρος «κατηγορήθηκε» από τον παρατηρητή του αγώνα μπαράζ του Ιάλυσου με τον ΑΕΡΑ Χρυσόστομο Ψέλλα ότι τον αποκάλεσε «άσχετο» και ότι μετά το τέλος του παιχνιδιού απευθυνόμενος στην ΕΠΣΔ είπε «θα σας ρίξω». Συγκεκριμένα, η απολογία του κ. Πέρου αναφέρει:
«Κύριε πρόεδρε,
Είμαι υποχρεωμένος να απολογηθώ γιατί πρέπει να βάλω τα πράγματα στη θέση τους και όχι για να γλιτώσω κάποια τιμωρία. Επειδή νομίζω ότι ο Ψέλλας πρέπει να με αντιπαθεί με τον τρόπο που παραποίησε τα γεγονότα και τα λεγόμενα μου θα αναφέρω πως έχουν τα πράγματα. Για το δεύτερο σκέλος των παρατηρήσεων έχω να πω. Πράγματι τον απεκάλεσα άσχετο και ο λόγος είναι ο εξής: Γύρω στο 65’, σε επαναφορά της μπάλας από πλάγιο άουτ κοντά στην τεχνική περιοχή του, παίκτης του Ιάλυσου με την μπάλα στα χέρια πριν εκτελέσει το πλάγιο γύρισε προς τον Ψέλλα και του είπε «Ρίξε μου μια άλλη». Και αυτός απλά το έκανε. Και ρωτώ εσάς. Μήπως είναι λάθος; Μήπως δεν είναι αρμόδιος ο παρατηρητής για την αντικατάσταση της μπάλας του παιχνιδιού; Μήπως θα έπρεπε να το ξέρει αυτό ο Ψέλλας ως παρατηρητής; Και τότε λοιπόν, όντως του φώναξα: «Ψέλλα είσαι άσχετος, δεν έχεις καμιά δουλειά να αλλάζεις την μπάλα του παιχνιδιού, είναι μόνο ευθύνη του διαιτητή να αλλάζει μπάλα». Και επειδή μπορεί να χαρακτηριστούν αναληθή τα λεγόμενα μου, εσείς ως πειθαρχική επιτροπή θα μπορούσατε να απευθυνθείτε στο βίντεο του αγώνα.
Όσο για το πρώτο σκέλος των παρατηρήσεων και συγκεκριμένα την φράση «Θα σας ρίξω», μάλλον ο Ψέλλας ήταν μακριά και δεν άκουγε καλά γιατί και πάλι- για κακή του τύχη- φαίνεται ολοκάθαρα στο βίντεο του αγώνα ότι η φράση αυτή ειπώθηκε μεν, αλλά όχι από εμένα αλλά από παράγοντα του σωματείου Α.Ε.Ρ.Α. Επίσης για την επιβεβαίωση των παραπάνω, καλό θα ήταν να κληθούν ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Δ. κ. Διακοφώτης, ο κ. Παυλίδης και ο κ. Αδαμάκης που βρισκόταν στο γήπεδο και σε αυτούς απευθυνόταν ο παράγοντας της Α.Ε.Ρ.Α. όταν έλεγε την συγκεκριμένη φράση και θα σας διαβεβαιώσουν ότι η συγκεκριμένη φράση σε καμία περίπτωση δεν ειπώθηκε από μένα. Θα ήθελα επίσης να σχολιάσω την ευθιξία του Ψέλλα στην φράση «Θα σας ρίξω», αναφέροντας ότι θα ήμουν ο τελευταίος που θα έκανα τέτοια ενέργεια, μόνο και μόνο επειδή σέβομαι τις προσπάθειες που καταβάλλουν όλοι όσοι ασχολούνται με ομάδες του τοπικού μας πρωταθλήματος, καθ’ ότι έχω διατελέσει πρόεδρος και σύμβουλος επί πολλά χρόνια. Μάλλον η ευθιξία αυτή πηγάζει από το γεγονός ότι αυτός και οι συνεργάτες του ταλαιπώρησαν επί ένα σχεδόν χρόνο τα σωματεία χωρίς να το σκέφτονται καθόλου με μοναδικό σκοπό όπως φάνηκε την κατάληψη της ‘καρέκλας’ στην Ε.Π.Σ.Δ. Το πέτυχαν γνωρίζοντας ότι η διαδικασία αυτή ήταν διάτρητη και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός άλλωστε ότι ζητούσαν από τα σωματεία να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα προσφύγουν κατά των ενεργειών τους. Εδώ θα ήθελα να σημειώσω λοιπόν ότι θα έπρεπε να είστε πιο προσεκτικοί γιατί δεν αποκλείεται στο κοντινό μέλλον κάποια ομάδα που θα αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή μας στα μπαράζ ανόδου, έχοντας πλέον και αυτή έννομο συμφέρον, να προσφύγει χαρακτηρίζοντας την ομάδα της ένωσης μας σαν μη νομίμως συμμετέχουσα. Κλείνοντας λοιπόν αυτήν την άσχημη αλλά απαραίτητη για μένα διαδικασία απολογίας-διαμαρτυρίας, θα ήθελα να ευχηθώ τα επεισόδια στο γήπεδο Αφάντου να είναι τα τελευταία και από εδώ και πέρα να πρυτανεύσει η λογική και η ψυχραιμία ώστε οι αγώνες των play-off και play-out να τελειώσουν ομαλά και όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε τον πρωταθλητή και να τον στηρίξουμε στην προσπάθεια για άνοδο στην Γ’ κατηγορία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
efox
efox
9 years ago

Το φαινόμενο ξεπερνά τα όρια του παραλογισμού και της ψυχικής διαταραχής. Υστερία κανονική. Τέτοιο πράμα δεν υπήρξε από το 1947 . Ξαφνικά, προκειμένου να εκδηλώσουν την ανωμαλία τους ανακαλύπτουν ότι είναι “παράγοντες”, “σωτήρες” του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου . Και το ψυχιατρείο τους αποτυπώνεται στα social media. Ρεσιτάλ ηλιθιότητας Κενότητος. Απερίγραπτης τύφλας.
δηλαδή με λίγα λόγια ποδοσφαιρικό πραξικόπημα με δόλιο τρόπο κατέλαβαν την εξουσία

ola kala
ola kala
9 years ago

re paidia oi anthrwpoi den kseroun apo podosfairo … o monos sovaros anthrwpos ekei einai o k paulidis ,…o anthrwpos kalos einai na poulaei kinita tin ton evalane proedro …gia onoma pia to exei o theos …. as doune ligo oti vithizete to podosfairo mas …. as ksupnisoume ligo …