Αρχική Videos Τα 3/4 των Γερμανών πολιτών ανησυχούν πολύ σοβαρά για το μέλλον τους

Τα 3/4 των Γερμανών πολιτών ανησυχούν πολύ σοβαρά για το μέλλον τους

0

Συγκλονιστικά είναι τα αποτελέσματα μιας έρευνας που έκανε στη Γερμανία η Υπηρεσία Καταγραφής Οικονομικών Δεδομένων με την επωνυμία Schufa και δημοσιεύτηκαν σε εφημερίδα της χώρας. Σύμφωνα λοιπόν με αυτά, σχεδόν τα ¾ των Γερμανών πολιτών ανησυχούν για το μέλλον η φοβούνται πολύ.

Είναι κάτι που σχετίζεται με την ενεργειακή κρίση και τη μεγάλη ακρίβεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως λένε οι ειδικοί, ανάλογα συναίσθημα δεν υπήρχε ούτε στην κορύφωση της κρίσης του κορωνοΪού. Το 84% των ερωτηθέντων εξέφρασε τη φοβία τους για περαιτέρω αυξήσεις των τιμών, κάτι που θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα. Υπάρχει επίσης μεγάλη ανησυχία για τη μείωση του εισοδήματος και της ανεργίας (60 και 44 τοις εκατό, αντίστοιχα). Σύμφωνα με την έρευνα, σχεδόν κάθε δεύτερος πολίτης (47 τοις εκατό) είναι δύσπιστος σχετικά με το ότι θα μπορέσει να διατηρήσει το προηγούμενο βιοτικό του επίπεδο το επόμενο έτος. Πήραν μέρος 1000 άτομα τα οποία ρωτήθηκαν το διάστημα μεταξύ 7 και 14 Οκτωβρίου.

Στο μεταξύ η πόλη Halle ετοιμάζει τα λεγόμενα …θερμικά δωμάτια για πιθανές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης λόγω έλλειψης αερίου, όπως ανακοινώθηκε. Θα δημιουργηθούν 22 τέτοια καταλύματα τα οποία όπως έγινε γνωστό θα μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 17.500 άτομα. Τα σχέδια παρουσιάστηκαν επίσημα από τον ίδιο τον Δήμαρχο της πόλης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments