Αρχική Επικαιρότητα Τ. Θεοδωρικάκος: “θέλουμε αστυνομία φιλική στην κοινωνία”

Τ. Θεοδωρικάκος: “θέλουμε αστυνομία φιλική στην κοινωνία”

0
Dodekanisos

Στον Γιώργο Αυτιά μίλησε ο νέος υπουργός προστασίας του πολίτη Τ. Θεοδωρικάκος. Όπως είπε “θέλουμε αστυνομία φιλική στην κοινωνία” δείχνοντας από την αρχή την στροφή που επιχειρείται να γίνει στο υπουργείο. 

«Η προστασία του πολίτη είναι απόλυτη προτεραιότητα της κυβέρνησης, γιατί αν οι πολίτες δεν είναι και δεν αισθάνονται ασφαλείς, δεν υπάρχει ούτε ελευθερία ούτε ευημερία. Επομένως σηκώνουμε τα μανίκια κι επιταχύνουμε τις δράσεις μας με την ελληνική αστυνομία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος. 

Στο ίδιο πλαίσιο πρόσθεσε ότι «θέλουμε αστυνομία φιλική προς την κοινωνία και τους νέους, αστυνομία που θα διασφαλίσει την ασφάλεια και θα είναι σκληρή και αποτελεσματική απέναντι στο έγκλημα». 

Επίσης προανήγγειλε την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών ώστε ο πολίτης εκεί που μένει και εργάζεται να βλέπει πιο συχνά τον αστυνομικό είτε με πεζές περιπολίες είτε με περιπολικά. «Η δουλειά της ΕΛ.ΑΣ είναι η ασφάλεια όλων των πολιτών, στο κέντρο της Αθήνας, σε όλες τις γειτονιές, σε όλες τις γωνιές της ελληνικής γης», επισήμανε. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments