Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Σύσκεψη στο Νοσοκομείο Ρόδου παρουσία Γιάννη Παππά

Σύσκεψη στο Νοσοκομείο Ρόδου παρουσία Γιάννη Παππά

0
Dodekanisos

Το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου επισκέφτηκε σήμερα ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, όπου συναντήθηκε με το νέο Διοικητή, Αντιστράτηγο ε.α Γρηγόρη Ρουμάνη και τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Νικήτα Μόσχο, με τους οποίους πραγματοποίησε σύσκεψη για τα θέματα που απασχολούν το Νοσοκομείο.
Στη σύσκεψη έγινε εκτενής αναφορά από τον διοικητή για την καταγραφή των προβλημάτων του Νοσοκομείου που βρίσκεται σε εξέλιξη με τον κ. Παππά να τονίζει , πως πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στη στελέχωση του Νοσοκομείου με περαιτέρω ανθρώπινο ιατρικό δυναμικό, για να καλυφθούν οι ελλείψεις και στην πιο εύρυθμη διαχείριση των εξωτερικών ιατρείων.
Τονίστηκε επίσης και από τις δύο πλευρές η αναγκαιότητα της μετατροπής του Νοσοκομείου σε περιφερειακό, δεδομένου του όγκου περιστατικών που εξυπηρετεί, καθώς και η εξασφάλιση επιπλέον πόρων για την ομαλότερη λειτουργία του Νοσοκομείου.
Με την ευκαιρία της επίσκεψης του, ο κ. Παππάς ευχήθηκε στον κ. Ρουμάνη καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ενώ δεσμεύτηκαν από κοινού για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία, για τα θέματα που απασχολούν το νοσοκομείο μας .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments