Αρχική Αθλητικά νέα ΣΥΡΙΖΑ: Στο πλευρό του ΠΑΟΚ για το γήπεδο και επίθεση σε κυβέρνηση

ΣΥΡΙΖΑ: Στο πλευρό του ΠΑΟΚ για το γήπεδο και επίθεση σε κυβέρνηση

0
Dodekanisos

Θέση υπέρ του ΠΑΟΚ για την κατασκευή της «Νέας Τούμπας» και το περιστατικό με την χρήση του «Καυτανζογλείου» πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το Τμήμα Αθλητισμού της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης 

«Η επέλαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στον αθλητισμό συνεχίζεται. Με μεγαλύτερο πείσμα και χωρίς πλέον να κρατά ούτε τα προσχήματα! Αφού κατάφεραν να αποδιοργανώσουν όλα τα πρωταθλήματα. Αφού δεν μπόρεσαν να επιβάλουν ημέτερους στις ομοσπονδίες και στις ενώσεις. Τώρα σειρά έχουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις που έγιναν για να χρησιμοποιούνται για αθλητικούς σκοπούς από αθλητές. Σωματεία και ενώσεις!

Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για τα μεγάλα έργα αποδεικνύονται για μια φορά ακόμα ως το μεγαλύτερο και πιο αστείο ανέκδοτο! Η έλλειψη διάθεσης για να χρησιμοποιηθεί το «Καυτανζόγλειο» από την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ για όσο καιρό θα διαρκέσουν τα έργα κατασκευής του νέου γηπέδου δείχνει ξεκάθαρα το πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο αρμόδιος υπουργός αντιλαμβάνονται τον αθλητισμό. Την ανάπτυξη της περιφέρειας και την ιδιοκτησιακή λογική για τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Που στο κάτω – κάτω ανήκουν στον Έλληνα φορολογούμενο. Γιατί με τα δικά του χρήματα κατασκευάστηκαν και συντηρούνται!

Αδικαιολόγητη είναι η καθυστέρηση έκδοσης Π.Δ για τα έργα στην περιοχή. Για την κατασκευή του νέου γηπέδου! Περίεργη έως και υπονομευτική είναι η αντίδραση της επιτροπής διοίκησης του σταδίου. Αλλά και του υπουργείου καθώς δε δείχνουν διάθεση συνεργασίας!

Εκκωφαντική είναι η αφωνία των αυτοδιοίκητων τοπικών αρχόντων της πόλης. Που επανειλημμένα το έχουν ανακοινώσει και το πόσο πολύ συνέβαλαν (αλήθεια, που;). Φυσικά η στάση αυτή δεν θα αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ. Αλλά και τις ενώσεις που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του σταδίου και μεθοδεύεται η έξωσή τους! Αν αυτό λέγεται ανάπτυξη και πρόοδος στον αθλητισμό μάλλον οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους!

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης δεσμεύεται. Όπως έκανε και στο παρελθόν, να στηρίξει κάθε προσπάθεια που γίνεται για σωστή χρήση. Και προς όφελος των σωματείων όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων. Επίσης, στηρίζει και κάθε προσπάθεια στο σχέδιο για το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Αλλά και κάθε σωματείου της πόλης μας που έχει στο όραμά του τέτοια έργα!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments