Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Συντριβή του Αγίου Γεωργίου

Συντριβή του Αγίου Γεωργίου

0
agios_georgios
Dodekanisos

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ομόνοια Γενναδίου στη Μαλώνα, συντρίβοντας τον Άγιο Γεώργιο με 7-3, για την 6η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας. Το συγκρότημα του κ. Χουρδά απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 μόλις στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, κατάφερε να έξυπνη τακτική να «γυρίσει» το ματς και να φτάσει σε μια ευρεία νίκη που προκαλεί ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας.
Ο Άγιος Γεώργιος προηγήθηκε μόλις στο 5’ με τον Σάββα Σκυλλαράκη, ενώ ο  Μουστακέλης στο 15’ έκανε το 2-0. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Ομόνοια ήταν καταιγιστική. Ο Σάνι άνοιξε το δρόμο για την ανατροπή στο 25’  και το 30’, ενώ δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Σταύρος Μπαιράμης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στην επανάληψη ο Στέργος Μπαιράμης σκόραρε για το 2-4, ενώ στο 60’ ο Στογιανόφσκι «έγραψε» το 2-5. Ο Σάνι με το τρίτο προσωπικό του τέρμα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-6, ενώ ο Καρασάββας σημείωσε το έβδομο γκολ της Ομόνοιας. Ο Μπάλας απλά μείωσε για τον Άγιο Γεώργιο στο 90’.
Άγιος Γεώργιος: Χατζηδημητρίου,  Γιαννιού (55’ Μπάλας), Καφκάκης, Χατζημανώλης, Ντίρος, Σαββού, Σ. Σκυλλαράκης (75’ Κοστώφ), Σοφ. Σκυλλαράκης, Αγκάς (80’ Κοντόγιαννος), Κισανάκης, Μουστακέλης
Ομόνοια Γενναδίου: Νικήτας, Χατζηκώστας, Α. Πιζήμολας (74’ Φαφουτάκης), Σ. Πιζήμολας, Σ. Μπαιράμης, Στ. Μπαιράμης, Στογιανόφσκι, Κουνουπιώτης (67’ Καπογιαννάτος), Σάνι, Καρασάββας, Καμάς (48’ Μπόσμαν)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments