Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Σύντομα αρχίζουν οι εργασίες στο γήπεδο του Δωριέα

Σύντομα αρχίζουν οι εργασίες στο γήπεδο του Δωριέα

0
Dodekanisos

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας “Ροδιακή”

Αρκετά σύντομα και όπως δείχνουν τα πράγματα και εντός του καλοκαιριού αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου μπάσκετ του Δωριέα! Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Αλέξης Κολιάδης είναι αποφασισμένος να κινηθεί δυναμικά και ουσιαστικά το …παίρνει πάνω του προκειμένου να προχωρήσουν όλες οι απαιτούμενες γραφειοκρατικές διαδικασίες και να εγκατασταθεί ο εργολάβος που θα αναλάβει το έργο. Είναι μια παρέμβαση ζωτικής σημασίας για τον ιστορικό σύλλογο του νησιού μας που με την ολοκλήρωση του έργου θα κάνει τον σχεδιασμό του σχετικά με το πώς θα αξιοποιήσει το ανακαινισμένο γήπεδο μπάσκετ που θα προκύψει.

Αργότερα οι εργασίες στο Πανεπιστήμιο
Σε ότι αφορά το χώρο με τα γήπεδα 5Χ5 του Πανεπιστημίου Αιγαίου, οι εργασίες θα καθυστερήσουν περισσότερο, μιας και εκεί οι διαδικασίες είναι διαφορετικές και σαφώς πιο χρονοβόρες. Ο σχεδιασμός του ΔΟΠΑΡ προβλέπει τη δημιουργία 3 γηπέδων 5Χ5 και ενός 9Χ9, κάτι που σημαίνει ότι θα αναβαθμίσει πλήρως την περιοχή και θα λύσει τα χέρια αρκετών Ακαδημιών που θα βρουν στέγη και θα μπορούν να κάνουν τις προπονήσεις τους κάτω από πολύ καλές συνθήκες. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο σχεδιασμός προβλέπει τον διαχωρισμό των γηπέδων με ειδικές κουρτίνες. Ο χώρος πέρα από τις Ακαδημίες θα μπορεί να παραχωρείται σε συγκεκριμένες ώρες και για το κοινό.

Δεν μπορεί να γίνει 9Χ9 στο «Καλλιπάτειρα»
Αρνητικός είναι ο ΔΟΠΑΡ στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει το χώρο με τα τηλεκατευθυνόμενα στην ΕΠΣΔ προκειμένου να τον μετατρέψει σε γήπεδο 9Χ9. Και αυτό διότι ο συγκεκριμένος χώρος έχει παραχωρηθεί από την προηγούμενη διοίκηση του ΔΟΠΑΡ του Στέφανου Κυριαζή στο βόλεϊ. Στη σκέψη μάλιστα του προέδρου του Οργανισμού Αλέξη Κολιάδη είναι η δημιουργία ενός κλειστού γηπέδου βόλεϊ το οποίο θα εξυπηρετήσει πολύ τις χειμερινές ανάγκες των ομάδων του νησιού μας.

εφημερίδα Ροδιακή

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments