Συνεργάτης του Κουτσουμπάρη ο Χαρακίδης

0

Στο πλευρό του Μιχάλη Κουτσουμπάρη τη νέα αγωνιστική σεζόν θα βρίσκεται ο Γιάννης Χαρακίδης, ένα παιδί με φιλοδοξίες που έχει εμπειρία από την παρουσία του σε ΠΑΕ, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας. Αναλυτικά:

“Είναι τελειόφοιτος φυσικής αγωγής και αθλητισμού στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και κάτοχος διπλώματος UEFA B από το 2015. Παράλληλα συνεχίζει τις σπουδές του εξ αποστάσεως σε Πανεπιστήμιο της νότιας Ουαλίας στο τμήμα MSc Sports Coaching and Performance.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει σημαντική εμπειρία και στόχος του μέσα από τον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας είναι να βοηθήσει την ομάδα και παράλληλα να βοηθηθεί ο ίδιος για το άλμα στην καριέρα του, καθώς έχει όλα τα… φόντα για να τα καταφέρει.

Κατά την διάρκεια της πρακτικής του εξάσκησης πέρασε από την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη και την ΠΑΕ Πανθρακικός, ενώ εργάστηκε στην ομάδα U-16 του Πανιωνίου (βοηθός προπονητή), Άρη Καλαμώνα Δράμας (γυμναστής) στα εκπαιδευτήρια Ζαγοριανάκου, στο Summer Camp του Κολέγιου Ρόδου και στις ομάδες U-10 και U-16 της Αναγέννησης Μοσχάτου (προπονητής).

Για την ολοκλήρωση της κίνησης αυτής, σημαντικό ρόλο “έπαιξε” ο αδελφικός φίλος του Γιάννη και μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας, Γιώργος Οικονομάκης τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μια φορά.

Στις δηλώσεις του μετά την συμφωνία με την ομάδα μας, ο Γιάννης Χαρακίδης τόνισε:

“Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας Άγιος Γεώργιος Μαλώνας για τη νέα συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον επιχειρηματία και μέλος του Δ.Σ. Γεώργιο Οικονομάκη, με τον οποίο μας συνδέει βαθιά και μακρόχρονη φιλία, και του οποίου η επιμονή και η θέληση να με εντάξει στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, αποτέλεσαν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου να αποδεχτώ την πρόταση της ομάδας.

Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή κ. Μιχάλη Κουτσουμπαρη που από την πρώτη μας επαφή, έδειξε το ενδιαφέρον και την πεποίθησή του να συνεργαστούμε για την νέα χρονιά.

Είναι ένα νέο ξεκίνημα για μένα γεμάτο φιλοδοξίες, όραμα και προσδοκίες. Είμαι αισιόδοξος και ελπίζω η φετινή χρονιά να είναι δημιουργική, εποικοδομητική και με σκληρή δουλειά να συνδυαστεί με τους στόχους και τις επιτυχίες της ομάδας”.