Αρχική Videos Συνελήφθησαν Γερμανοί ως ύποπτοι για ένοπλο πραξικόπημα!

Συνελήφθησαν Γερμανοί ως ύποπτοι για ένοπλο πραξικόπημα!

0

Χιλιάδες αστυνομικοί πραγματοποίησαν μια σειρά επιδρομών σε μεγάλο μέρος της Γερμανίας την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου εναντίον ακροδεξιών εξτρεμιστών που θεωρούνται ύποπτοι ότι προσπάθησαν να ανατρέψουν την κυβέρνηση με ένοπλο πραξικόπημα. Όπως γράφουν διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία ειδήσεων, οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς ανέφεραν ότι περίπου 3.000 αξιωματικοί διεξήγαγαν έρευνες εναντίον οπαδών του κινήματος των πολιτών του Ράιχ σε 130 τοποθεσίες σε 11 από τις 16 πολιτείες της Γερμανίας.

Ορισμένα μέλη της ομάδας απορρίπτουν το μεταπολεμικό σύνταγμα της Γερμανίας και έχουν ζητήσει την ανατροπή της κυβέρνησης. Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μάρκο Μπούσμαν χαρακτήρισε τις επιδρομές ως «αντιτρομοκρατική επιχείρηση», λέγοντας ότι οι ύποπτοι μπορεί να σχεδίαζαν ένοπλες επιθέσεις σε κρατικούς θεσμούς. Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι 22 Γερμανοί πολίτες συνελήφθησαν ως ύποπτοι για «συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση». Πρόσθεσαν επίσης ότι άλλοι τρεις, μεταξύ των οποίων ένας Ρώσος υπήκοος, θεωρούνται ύποπτοι για υποστήριξη της οργάνωσης.

Εκτός από τις συλλήψεις στη Γερμανία, ένας άνδρας συνελήφθη στην Αυστρία και ένας άλλος στην Ιταλία, ανέφεραν οι εισαγγελείς. Οι κρατούμενοι πέρυσι «δημιούργησαν μια τρομοκρατική οργάνωση με στόχο να καταργήσουν την υπάρχουσα κρατική τάξη στη Γερμανία και να την αντικαταστήσουν με το δικό τους κράτος, το οποίο βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ίδρυσης», πρόσθεσαν χαρακτηριστικά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments