Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί για παράνομη πώληση «αερίου γέλιου» στη Ρόδο

Συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί για παράνομη πώληση «αερίου γέλιου» στη Ρόδο

0
Dodekanisos

Τόση κουβέντα γίνεται για το επικίνδυνο αέριο γέλιου που μπορεί υπό προϋποθέσεις να οδηγήσει και στο θάνατο, αλλά κάποιοι μπροστά στο κέρδος τους δεν υπολογίζουν τίποτα.

Συνελήφθησαν νυχτερινές ώρες της 24/25.07.2017 στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, ένας 36χρονος υπήκοος Σουηδίας και ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για παράνομη πώληση συσκευασιών (μπαλόνια), με «αέριο γέλιου».

Οι δράστες λειτουργούσαν καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης προσφέροντας προς πώληση και χρήση υποξείδιο του αζώτου

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αστυνόμευση των τουριστικών περιοχών, την αντιμετώπιση παραβατικότητας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και την προστασία των πολιτών – καταναλωτών, χθες στην πόλη και το Φαληράκι της Ρόδου πραγματοποιήθηκαν εξειδικευμένοι έλεγχοι και διαπιστώθηκε ότι, οι δράστες λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος διαθέτοντας προς πώληση σε πελάτες υποξείδιο του αζώτου, γνωστό ως «αέριο γέλιου», διοχετεύοντας ‘το για χρήση σε μπαλόνια.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους για  παραεμπόριο και τη νοθεία τροφίμων, οδηγούνται σήμερα στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου καλύπτοντας όλο το φάσμα πρόληψης της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας στις τουριστικές περιοχές του Νοτίου Αιγαίου, ώστε να διατηρηθεί με τον καλύτερο τρόπο η διασφάλιση ενός σταθερού και ασφαλούς περιβάλλοντος για όλους τους πολίτες, κατοίκους και επισκέπτες των νησιών μας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments