Αρχική Αθλητικά νέα Συνελήφθη στην Μαδρίτη ο Τάι Λόσον

Συνελήφθη στην Μαδρίτη ο Τάι Λόσον

0
@KOLOSSOSBC / FACEBOOK
Dodekanisos

Σε μπελάδες έχει εισέλθει τα τελευταία 24ωρα ο πρώην NBAερ και γνώριμος μας από τη σύντομη θητεία του στον Κολοσσό Ρόδου, Τάι Λόσον.

O 34χρονος καλαθοσφαιριστής συνελήφθη από τη Δημοτική Αστυνομία της Μαδρίτης, αφού πρώτα είχε πρωταγωνιστήσει σε δύο συρράξεις, μία σε εστιατόριο και ακόμα μία στους δρόμους της Μαδρίτης. Και όλα αυτά μία ημέρα μετά τον καυγά του στο αεροδρόμιο Μπαράχας, όπου είχε αναγκάσει την Πολιτική Φρουρά να παρέμβει.

Όπως αποκαλύπτει η ηλεκτρονική έκδοση της Ισπανικής εφημερίδας «MARCA», το Σάββατο (5/2), ο Λόσον πέταξε νερό και στη συνέχεια εκτόξευσε ένα ποτήρι σε πελάτη ιταλικού εστιατορίου στην Avenida Nazaret 13, με αποτελέσματα να τον τραυματίσει (χρειάστηκε και ράμματα).

Μόλις το θύμα αναγνώρισε ότι ο δράστης είναι διάσημος καλαθοσφαιριστής, η Αστυνομία άρχισε την έρευνα και λίγο μετά συνέλαβε τον Λόσον, ο οποίος είχε προλάβει να πρωταγωνιστήσει και σε άλλη μία συμπλοκή στην οδό Ίμπιζα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Λόσον αγωνίστηκε στο ΝΒΑ για εννέα σεζόν. Ειδικότερα φόρεσε για έξι χρόνια την φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς, ενώ έπαιξε και στους Χιούστον Ρόκετς, Ιντιάνα Πέισερς, Σακραμέντο Κινγκς και Ουάσιγκτον Ουίζαρντς. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Κίνα και αργότερα αγωνίστηκε για πάρα πολύ λίγο με την φανέλα του Κολοσσού Ρόδου.

Ο Τάι Λόσον είχε πολλές διαμάχες στην καριέρα του, ενώ απομακρύνθηκε από ομάδες για σεξιστικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments