Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Συνεχίζουν με Γιόνοβιτς οι Πάνθηρες

Συνεχίζουν με Γιόνοβιτς οι Πάνθηρες

0
Dodekanisos

Τις υπηρεσίες του στους Πάνθηρες θα προσφέρει και τη νέα χρονιά ο Σάσα Γιόνοβιτς. Είναι κάτι που ανακοίνωσε και επίσημα ο ίδιος ο σύλλογος. Αναλυτικά:

«Μετά από συνάντηση του προέδρου της ομάδας μας κ. Κωνσταντίνου Διάκου με τον προπονητή Σάσα Γιόνοβιτς, οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία ούτως ώστε να συνεχιστεί η κοινή πορεία μας και την νέα χρονιά. Ουσιαστικά πρόκειται για μία ανανέωση εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του Σάσα, καθώς υπήρχε κοινή επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Έτσι, ο έμπειρος τεχνικός θα αναλάβει να «χτίσει» την ομάδα που θα μας φτάσει και πάλι ψηλά. Φυσικά οι φιλοδοξίες μας είναι μεγάλες, ωστόσο η φιλοσοφία μας παραμένει αναλλοίωτη και η προσπάθεια προώθησης των νεαρών ποδοσφαιριστών από τις Ακαδημίες μας (που πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής φέτος), θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης ο Σάσα Γιόνοβιτς ανέφερε τα εξής: «Καταρχάς, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία που είχα με τον πρόεδρο και με τα μέλη της ομάδας την χρονιά που πέρασε και με μεγάλη μου χαρά ανανέωσα και φέτος αυτή την συνεργασία. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τον βασικό κορμό μας και με κάποιες προσθήκες παικτών θα είμαστε στο γκρουπ των ομάδων που θα πρωταγωνιστήσουν, ενώ παράλληλα θα αξιοποιήσουμε την πολύ καλή φουρνιά της Κ16 της Ακαδημίας που βγήκε φέτος και διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα της».

Από την μεριά του ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Διάκου εξέφρασε την ευχαρίστησή αλλά και την ικανοποίησή του προς τους παίκτες και το προπονητικό τιμ για την δεύτερη θέση που κατάφεραν ως μία νεοφώτιστη ομάδα στη Β’ κατηγορία. Τέλος ευχήθηκε στον Σάσα Γιόνοβιτς καλή δύναμη και να πραγματοποιήσει τους στόχους του με την ομάδα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments