Αρχική Εφηβικό Συνεχίζει ακάθεκτη η Ρόδος

Συνεχίζει ακάθεκτη η Ρόδος

0
Dodekanisos

Στον δρόμο των νικών παρέμεινε η Ρόδος και σε αυτή την αγωνιστική, καθώς επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Παστίδας εκτός έδρας.

Οι νεαροί «πράσινοι» έδειξαν από την αρχή την ανωτερότητα τους και προηγήθηκαν μόλις στο 10′, με τον Ζαχαρία Κ. (0-1). Στο 22′, ο Πότσης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (0-2).
Στην επανάληψη, ο Αστέρας Παστίδας έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κιλασίν, γεγονός που έκανε ακόμα δυσκο-λότερα τα πράγματα για τους γηπεδούχους. Στο 75′, ο Κεχαγιόγλου, με πέναλτι, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3, ενώ στο 78′ διαμορφώθηκε το τελικό 1-3, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μοσχή το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γεωργάς (Τσουρούτης, Μίγκλη).
Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Παρδαλός, Σαράντης, Κιλασίν, Φωταράς, Μωυσάκος, Κουλούρης, Λεωνίδου, Καρδούλιας, Κορκίδας, Λιαμής, Κόρα. Έπαιξαν και οι Μοσχής και Ροδίτης
ΡΟΔΟΣ: Καλανδρώνης, Κεχαγιόγλου, Σταμα-τούλλας, Πότσης, Αμπελάς, Ζαχαρίας Κ., Ντουρ-μισάλι, Πελαρδής, Αυγουστάκης, Ζαχαρίας Α., Αλιμερκάι. Αγωνίστηκαν και οι Μουσάκου, Μπεκιάρης, Κωνσταντινίδης, Ορφανός, Πέ-τσικας, Κάππος, Λαζαράκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments