Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Συνεχίζεται το Σκακιστικο Φεστιβάλ Ρόδου

Συνεχίζεται το Σκακιστικο Φεστιβάλ Ρόδου

0
Dodekanisos

Συνεχίστηκε και χθες με απόλυτη επιτυχία και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το Σκακιστικό Φεστιβάλ Ρόδου με τον δεύτερο γύρο και από τα δύο τουρνουά που είχαν προγραμματιστεί να ξεκινάνε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και με τον βελτιωμένο καιρό να βοηθά.

Οι γενικές εντυπώσεις από όλους τους συμμετέχοντες εξαιρετικές. Τόσο από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου όσο και από την οργάνωση του χώρου αγώνων και την διεξαγωγή. Όπως δήλωσε και ο εκπρόσωπος του ομίλου κ. Νίκος Βασιλάκης και μέλος της οργανωτικής επιτροπής, όλα μέχρι τώρα έχουν κυλίσει ομαλά και όλοι είναι ευχαριστημένοι, τόσο από την οργάνωση την φιλοξενία και τις εγκαταστάσεις. Και αν ο καιρός μας τα έχει χαλάσει λίγο, ελπίζουμε στη συνέχεια να μας αποζημιώσει»

Στην κατηγορία τώρα των 50+ , οι εκπρόσωποί μας Δημήτρης Μενίκος και Σταμάτης Καράβας, έφεραν ισοπαλία και ήττα αντίστοιχα από τον Edvardsen Ragnar (ΕΛΟ1984) και την Baliuniene Margarita (ΕΛΟ1955)

Στις κατηγορία κάτω των 1700 (U1700) μετά την εντυπωσιακή χθεσινή του νίκη επί του κατά πολύ ισχυρότερου αντιπάλου Pantelic Slobodan (ΕΛΟ 1646), ο Γιατρός κ Γιώργος Δρακιού καταβλήθηκε από τον επίσης πολύ ισχυρό του σημερινό αντίπαλο Taddia Davide (ΕΛΟ1519)

Οι Φρόντζος Γιάννης και Αποστολάκης Γιάννης έφεραν ισοπαλία με τους Krzysztynska Anna (1844) και Ruzic Milos (ΕΛΟ 1674), αντίστοιχα.

Εντυπωσιακή νίκη έκανε και ο Παπαδόπουλος Παντελής επί της ισχυρής Sklyar Yadviga.

    Ευκαιρία δόθηκε σε όλους τους χορηγούς αυτής της προσπάθειας, να προβληθούν με διανομή διαφημιστικού υίλκού  και αναφορά στη Μελισσοκομική Ρόδου,  @tHolidays,  J&D Rent a Car, Υδροτεχνική Δωδεκανήσου, Magnus Magister, Ψητοπωλείο Αυγουστίνος, Papadimitriou & Associates, Rodetrip, Ράδιο Ταξί Διαγόρας, Τρόπαιον, Πιτσαρία Buona Sera.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments