Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Συνεχίζεται το 2ο Σκακιστικό Φεστιβάλ Ρόδου

Συνεχίζεται το 2ο Σκακιστικό Φεστιβάλ Ρόδου

0
Dodekanisos

Με τους αγώνες της 4ης ημέρας, συνεχίστηκε το 2ο Σκακιστικό Φεστιβάλ Ρόδου που συνδιοργανώνει ο τοπικός όμιλος με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το ΔΟΠΑΡ. Οι αγώνες συνεχίζονται απρόσκοπτα και με απόλυτη επιτυχία και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με τον τέταρτο γύρο να ξεκινά για την Ολυμπιάδα και το Παγκόσμιο Ερασιτεχνών και στις 6 κατηγορίες στις 1500 ακριβώς

Στο Παγκόσμιο επίλυσης και σύνθεσης προβλημάτων συνεχίστηκε το πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε σήμερα τρίτη μέρα ανοικτού ατομικού πρωταθλήματος λύσης σκακιστικών προβλημάτων και στη συνέχεια συνέδριο με θέματα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (WFCC), τις εργασίες του οποίου συντονίζει ο Πρόεδρος της κ. Χάρης Φουγιαξής.

Στις χθεσινές αναμετρήσεις των Ροδιτών για τον 3ο γύρο ξεχώρισαν οι νίκες των FMΔημήτρη Λαδόπουλου (2294) απέναντι στον Al-HajiriBader (2096),του Αλέξανδρου Σταθάτου (1651) επί του Φλοράκη Κωσταντίνου (1749),του Αντώνη Μαργαρίτη επί του BoeschHeinz (1901), τουΓιάννη Αποστολάκη(1423) επί του TaddiaDave (1480),του Δελιέζου Αναστάσιου (1198) επί του MielkeTorsen (1634) του Κώστα Μιχαήλ Γεώργιου Διακίδη (0) επί του VidruskJekabs (0),  του Εμμανουήλ Κασιότη (0) επί του Γεώργιου Ιάσονα Ρούσου (0), της Μάγου Εμμέλειας (0) επί της NemaRababAhmed (1162) και της Καμπουράκης Αναστασίας (0) επί της Σπανού Αθηνάς (0).

Ισοπαλίες έφεραν οι Γιάννης Ταλαδιανός (0) επί του DeJoyaYuriEvgeni (1411) και ο Παναγιώτης Τσιμπλής (0) επί του SadamAliSheikh (1441)

Ευκαιρία δόθηκε για 4η ημέρα στους χορηγούς αυτής της προσπάθειας, να προβληθούν και συγκεκριμένα το Καφέ Ωβέρνη και Εστιατόριο Ρομέο που φιλοξένησε επίσημους προσκεκλημένους της διοργάνωσης σε ένα τραπέζι με μεζέδες και μουσική βραδιά παρέχοντάς τους μία αξέχαστη εμπειρία, όπως οι ίδιοι ομολόγησαν.  ΤηνΞενάκης Αυτοκίνητα που με τα ηλεκτρικά αυτοκινήτων που έχει παραχωρήσει έγινε η μεταφορά από και προς την παλιά πόλη, την Μελισσοκομική Ρόδου την Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ, το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης και τον Οικονόμου Παναγιώτης Ο.Ε, την AtHolidays, J&DRentaCar,Papadimitriou&Associates, το Ράδιο Ταξί Διαγόρας, το Τρόπαιον, την Πιτσαρία Buona Sera.

Αύριο έχει προγραμματιστεί ένα citytour για τους συμμετέχοντες στο Παγκόσμιο Σύνθεσης και Επίλυσης Προβλημάτων, ενώ τα τουρνουά θα συνεχιστούν με το 5ο γύρο και ξεκινά στις 15:00 ακριβώς. Η είσοδος για θεατές είναι ελεύθερη στο  Ξενοδοχείου RodosPalace.

Λεπτομέρειες για το  Σκακιστικό φεστιβάλ Ρόδου μπορείτε να δείτε στη σελίδα του ομίλου www.ippotis.comκαι στις σελίδες της διοργάνωσης

Για την Ολυμπιάδα

https://ibcaolympiad2021.org/

για το Ερασιτεχνών

https://inchess.com/rodos2021/

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments