Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Συνεχίζεται δυναμικά ο σχεδιασμός του Αστέρα Παστίδας

Συνεχίζεται δυναμικά ο σχεδιασμός του Αστέρα Παστίδας

0
rodiaki.gr
Dodekanisos

Συνεχίζει τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου η ομάδα του Αστέρα Παστίδας. Αναλυτικά, οι πιο πρόσφατες ανανεώσεις που ανακοινώθηκαν και επίσημα είναι οι ακόλουθες:

-Το Δ.Σ. τού ΑΣΤΕΡΑ ΠΑΣΤΙΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας μας με τον γυμναστή της ομάδας μας ΚΑΡΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ καθώς η συνεργασία μας την περσινή περίοδο κρίθηκε πλήρως επιτυχημένη.

Επίσης ανακοινώνουμε την επέκταση συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων ΡΟΔΑΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ ένα κεφάλαιο ανεκτίμητο για την ομάδα μας πολλά χρόνια τώρα.

Με της παραπάνω συνεργασίες ολοκληρώνετε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και έχει ως εξής.

Προπονητής ΠΟΛΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Γυμναστής ΚΑΡΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Προπονητής τερματοφυλάκων ΡΟΔΑΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ.

Το Δ.Σ. τους εύχεται υγεία και πολλές ποδοσφαιρικές επιτυχίες.

-Το Δ.Σ του ΑΣΤΕΡΑ ΠΑΣΤΙΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση συνεργασίας για ακόμη μια χρονιά με τον αρχηγό της ομάδας μας ΑΥΓΕΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ.

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ χαίρει άκρος εμπιστοσύνης του προπονητή μας αλλά και της διοίκησης καθώς την περσινή χρονιά ήταν ένας από τους πυλώνες της ομάδας μας για αυτό και η διοίκηση κινήθηκε αστραπιαία για την ανανέωση του και την παραμονή του στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ καθώς είναι μέλος της από μικρό παιδί.

Τού ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και όλοι μαζί να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments