Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Συνεχίζει την καλή της πορεία η Κύπρος

Συνεχίζει την καλή της πορεία η Κύπρος

0
Dodekanisos

Με ένα γκολ του Ροδίτη και ένα του Πρέτσι, η Κύπρος “καθάρισε” με 2 – 0 τη Δήμητρα Δαματριάς και πρόσθεσε άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το ποδόσφαιρο που παίχθηκε στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν περισσότερο μέτριο και άτεχνο καθώς οι παίκτες και των δυο ομάδων υπέπεσαν σε αρκετά λάθη. Οι γηπεδούχοι πάντως είχαν την υπεροχή και εκτός από το γκολ που πέτυχαν είχαν άλλες δυο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν και δεύτερο τέρμα. Από την άλλη πλευρά και η Δήμητρα Δαματριάς είχε και αυτή την δική της καλή στιγμή λίγο πριν την ανάπαυλα όπου θα μπορούσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα αλλά των απώλεσε.

Η εικόνα ήταν περίπου η ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να έχουν και πάλι την υπεροχή την οποία και μετουσίωσαν σε ένα δεύτερο τέρμα στο 72’. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανεβάσουν στροφές για να ξαναμπούν στο παιχνίδι αλλά πέρα από μια μεγάλη ευκαιρία που δημιούργησαν στο 82’ δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι.

Στο 30′ ο Βασιλείου έκανε την πάσα στην πλάτη της άμυνας και ο Ροδίτης από θέση τετ α τετ έστειλε με μια ωραία λόμπα την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 1 – 0.
Στο 36′ ο Τριπολίτης από θέση τετ α τετ έκανε το πλασέ αλλά ο Ζώης απόκρουσε με τα πόδια. Στο 43′ ο Γρηγοριάδης είχε τη δική του πολύ καλή στιγμή όταν πήρε τη μπάλα σε θέση τετ α τετ αλλά το πλασέ που επιχείρησε εξουδετερώθηκε με τα πόδια από τον Τύρελη.
Στο 43′ ο Ροδίτης έφυγε από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και έκανε το γύρισμα για τον Τριπολίτη στο πίσω δοκάρι ο οποίος έκανε την προβολή αλλά δεν βρήκε τη μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα.
Στο 72’ ο Αμπελάς εκτέλεσε φάουλ, ο Ζώης απόκρουσε ασταθώς ο Ζώης και στην επαναφορά ο Πρέτσι από κοντά με πλασέ έκανε το 2 – 0.
Στο 82’ ο Σώτα βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή και πλάσαρε αλλά ο Τύρελης απόκρουσε πολύ ωραία.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σπάρταλης (Τσέτσος, Μπέκας)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΚΥΠΡΟΣ: Τύρελης, Βασιλείου, Καστανίδης, Κενενούνης, Στόϊος, Χωρίτης, Αμπελάς, Ροδίτης (78’ Ισμαλάϊ), Κονίδης (60’ Καραγιάννης), Τριπολίτης (56’ Τριανταφυλλίδης), Πρέτσι (84’ Τραγάκης)
ΔΗΜΗΤΡΑ: Ζώης, Θεουλάκης, Αυγενικού (45′ Κρητικός), Κωστιού, Φιακέτι (55’ Στάππας), Πηδιάκης, Συμεωνίδης, Σώτα, Σαίτης (65’ Καστρινάκης), Γρηγοριάδης, Εξαδάκτυλος (73’ Κόρα)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments