Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Συνεχίζει με πρόεδρο τον Παπαδημήτρη

Συνεχίζει με πρόεδρο τον Παπαδημήτρη

0
Dodekanisos

Με πρόεδρο τον Μανώλη Παπαδημήτρη συνεχίζει ο Ηρακλής Μαριτσών όπως τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος. Αναλυτικά:


“Ενωμένος και Αδιαίρετος συνεχίζει ο σπουδαίος μας σύλλογος. Εχθές Κυριακή 31.5 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η Ετήσια Καταστατική Γενική Συνέλευση του συλλόγου. Ενώπιον αυτής αναλύθηκε ο οικονομικός απολογισμός της ομάδος των τελευταίων τριών ετών ενώ τα μέλη κλήθηκαν να δώσουν τη στήριξη για παραμονή της υφιστάμενης Διοίκησης στο σύλλογο για άλλο ένα έτος. Οι παρευρισκόμενοι αναγνώρισαν την επιτυχή πορεία του τωρινού συμβουλίου και σε κλίμα ενότητας και σύμπνοιας εξέφρασαν την απόλυτη στήριξη τους για την συνέχεια του Ηρακλή με πρόεδρο τον Εμμανουήλ Παπαδημήτρη. Η σημερινή διοίκηση δηλώνει την απόλυτη ικανοποίηση της για το αποτέλεσμα ενώ με αίσθημα ευθύνης θα προχωρήσει στον άμεσο σχεδιασμό της ομάδος για την επόμενη αθλητική περίοδο. Η διοίκηση σήμερα και αύριο θα συνέρχεται στα γραφεία της ομάδας με την ατζέντα να έχει ως εξής :

1) Σχεδιασμός και επίρρωση οικονομικού προϋπολογισμού αθλητικής περιόδου 2020/2021
2) Έναρξη και πρόσκληση των υφιστάμενων αθλητών προς συζήτηση με σκοπό τη παραμονή και ανανέωση τους.
3) Ενημέρωση επί εξελίξεων για τη πρόοδο εργασιών ως προς τις νέες γηπεδικές εγκαταστάσεις
4) Ανασυγκρότηση θέσεων Δ.Σ
5) Δημιουργία ανεξάρτητης επιτροπής υπεύθυνη επί θεμάτων υγειονομικών προϋποθέσεων για την ασφαλή λειτουργία εγκαταστάσεων και τη διασφάλιση υγείας αθλητών Ανδρικού τμήματος και Ακαδημιών.

Η διοίκηση βρίσκεται πάντα σε απόλυτη συνεννόηση με τον Προπονητή Γιώργο Σάββενα αφού ο σχεδιασμός στο έμψυχο δυναμικό γίνεται από κοινού”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments