Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Συνεχίζει με Μιχαηλίδη ο Αστέρας Μασάρων

Συνεχίζει με Μιχαηλίδη ο Αστέρας Μασάρων

0
mixailidis aris
Dodekanisos

Ο Άρης Μιχαηλίδης θα είναι ο τεχνικός του Αστέρα Μασάρων και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είναι κάτι που ανακοίνωσε το σωματείο. Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Μασάρων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον τεχνικό Άρη Μιχαηλίδη. Θα είναι η τέταρτη χρονιά της συνεργασίας μας με τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος ταιριάζει απόλυτα με την φιλοσοφία και τους στόχους που έχουμε θέσει ως σύλλογος. Αναλύοντας τα δεδομένα που αποκομίσαμε από την έως τώρα συνεργασία μας κρίναμε ότι έπρεπε να συνεχίσουμε μαζί.

Γι’ αυτό λοιπόν έπειτα από ραντεβού του προέδρου μας Γιάννη Ζερβού, του προέδρου της Κοινότητας των Μασάρων Τσαμπίκου Καμπαστάνα, με τους δυο άνδρες να έχουν και την πλήρη συγκατάθεση του υπολοίπου Δ.Σ. με τον Άρη Μιχαηλίδη επήλθε η ανανέωση της συνεργασίας. Διαβεβαιώνουμε πως θα είμαστε δίπλα του σε οτιδήποτε χρειαστεί έτσι ώστε να κάνουμε πολύ πιο εύκολο το έργο του.

Οι υποχρεώσεις ωστόσο, όπως είναι λογικό γεννούν και απαιτήσεις. Γι’ αυτό λοιπόν, φτάνοντας στην έναρξη του τρίτου χρόνου της συνεργασίας μας έχουμε περισσότερες προσδοκίες από τον ίδιο, ο οποίος έχει τα “κλειδιά” του αγωνιστικού τμήματος του ιστορικού συλλόγου μας”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments