Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Συνεχίζει με Φαρμακίδη ο Κλεάνθης Παραδεισίου

Συνεχίζει με Φαρμακίδη ο Κλεάνθης Παραδεισίου

0
Dodekanisos
Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Στάθη Φαρμακίδη ανακοίνωσε και επίσημα ο Κλεάνθης Παραδεισίου. Αναλυτικά:
 
“Στη ζωή τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως επιθυμείς και ελπίζεις. Όμως, μέσα από τα απρόοπτα και δυσάρεστα γεγονότα διαμορφώνεις χαρακτήρα και την κατάλληλη δυναμική, ώστε να επανέλθεις σοφότερος και πιο ισχυρός. Το ίδιο ισχύει και στον αθλητισμό. Το ίδιο βιώσαμε και εμείς, η οικογένεια του Α.Ε.Σ. Κλεάνθη Παραδεισίου, τη ποδοσφαιρική χρονιά που μας πέρασε, καθώς η ομάδα μας υποβιβάστηκε στη Β ’κατηγορία έπειτα από 23 χρόνια. Ο απολογισμός της Διοίκησης έχει γίνει και τα λάθη που έχουμε κάνει τα αναγνωρίζουμε και δεσμευόμαστε ότι θα διορθωθούν και δεν θα επαναληφθούν.
 
Από την επόμενη ημέρα κιόλας του τελευταίου μας αγώνα έχουμε ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε ο Κλεάνθης να επιστρέψει άμεσα εκεί που ανήκει, στην Α΄ κατηγορία. Η δοκιμασία που πέρασε η ομάδα μας, συσπείρωσε τη Διοίκηση και τον κόσμο του χωριού, ενώ παράλληλα έχει δημιουργηθεί μία νέα δυναμική στους ανθρώπους που έχουν τα ηνία της ομάδας.
 
Το τωρινό Δ.Σ. μαζί με τους ανθρώπους που αγαπάνε τον Κλεάνθη, καθώς και μία παρέα νέων ανθρώπων  ξεκινήσαμε άμεσα τον σχεδιασμό για τον  τρόπο λειτουργίας σε όλα τα επίπεδα. Ο Κλεάνθης, πλέον θα έχει την προσοχή και τον σεβασμό όλων όσων ασχολούνται με το τοπικό μας ποδόσφαιρο. 
 
Συνοδοιπόροι μας στη νέα χρονιά θα είναι ο κόσμος του Παραδεισίου, ο οποίος στα δύσκολα έδειξε πόσο αγαπάει την  ομάδα και μας στήριξε με όλη του την δύναμη. Τους ευχαριστούμε και να είναι σίγουροι πως θα τους ανταμείψουμε όπως τους αρμόζει. Ο Κλεάνθης θα επιστρέψει στην Α’ κατηγορία, εκεί που ανήκει με μία ομάδα έτοιμη για το επόμενο Πρωτάθλημα.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις και τον κατάλληλο άνθρωπο στον πάγκο. Αυτός δεν θα είναι άλλος από τον αγαπητό σε όλο το χωριό μας και πολύ πετυχημένο, Στάθη Φαρμακίδη, ο οποίος θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας μας για τα 2 επόμενα χρόνια.
 
Η έλευση του, μεσούσης της περσινής περιόδου, έδωσε σε όλους εμάς την ελπίδα για καλύτερες ημέρες. Ημέρες χαράς και επιτυχιών. Τα κλειδιά της ομάδας μας βρίσκονται στα χέρια του σύμφωνα με τις εισηγήσεις του αλλά και το πλάνο μας θα δημιουργήσουμε το απαραίτητο ρόστερ, ώστε να φέρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει. Οι γνώσεις του και η πλούσια εμπειρία του σε συνδυασμό με την άψογη συνεργασία μας, αλλά και την απόλυτη αποδοχή από όλους τους Παραδεισιώτες θα κάνουν τον Κλεάνθη ξανά πρωταγωνιστή στο τοπικό μας ποδόσφαιρο”.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments