Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Συνεχίζει με Χρυσόπουλο

Συνεχίζει με Χρυσόπουλο

0
Dodekanisos

Ο Δημήτρης Χρυσόπουλος θα είναι ο προπονητής του ΑΟ Πυλίου και τη νέα αγωνιστική περίοδο όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος. Αναλυτικά:

“Ο Αθλητικός Όμιλός Πυλίου Κω, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Δημήτρη Χρυσόπουλο και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Γιάννη Γκίκα.

Η πολύ καλή δουλειά που έγινε καθ΄ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν που ολοκληρώθηκε, έχοντας παρουσιάσει μια ομάδα πρότυπο εντός και εκτός γηπέδου. Η κατάκτηση του τροπαίου του Πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου 2019 – 2020, 8 χρόνια μάλιστα μετά την τελευταία αντίστοιχη επιτυχία ποδοσφαιρικού σωματείου προερχόμενου από το νησί μας. Η άνοδος της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Όπως και η ταύτιση απόψεων, στόχων και αγωνιστικής φιλοσοφίας, ήταν οι λόγοι που συνετέλεσαν στην ανανέωση της συνεργασίας, εδραιώνοντας έτσι την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό τους.

Παράλληλα, ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με το γυμναστή κ. Παναγιώτη Κανελλόπουλο, ο οποίος με τη γνώση του αντικειμένου της εκγύμνασης, τη σοβαρότητα και τη μεθοδικότητα που τον διακρίνει, θα αποτελέσει βασικό συντελεστή του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας. Ευχόμαστε και στους τρείς, μια επιτυχημένη θητεία. Να είμαστε συνοδοιπόροι όλοι μαζί στο ταξίδι που ξεκινάει..

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, με πρώτο μέλημα την ανανέωση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές, που βρίσκονται ήδη στο δυναμικό του σωματείου μας. Η ομάδας βρίσκεται στις θερινές διακοπές, αλλά οι προπονητές, ο τεχνικός διευθυντής και η διοίκηση, σχεδιάζουν καθημερινά τη νέα χρονιά”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments