Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Συνέχισε το σερί του ο Κλεάνθης

Συνέχισε το σερί του ο Κλεάνθης

0
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ο Κλεάνθης επικράτησε με 2 – 1 του Ποσειδώνα Καρπάθου σε παιχνίδι που έγινε στο ουδέτερο γήπεδο του Θεολόγου. Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και η νίκη τους κρίνεται δίκαιη. Ωστόσο, μετά το 75’, οι του Ποσειδώνα αύξησαν αισθητά την απόδοση τους και θα μπορούσαν ακόμα και να φθάσουν στην ισοφάριση κάτι που όμως δεν κατάφεραν. Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική που οι Παραδεισιώτες πήραν το θετικό αποτέλεσμα και αυτό ασφαλώς τους κάνει να βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στο πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά το Ευγενικός από την καρδιά της άμυνας στο 60’ (1 – 0) και στο 73’ ο Μπαούρης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (2 – 0). Στο 80’ ο Νασσόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Καλκαβούρας, Μπέκας)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Σαμολαδάς, Κρομμύδας, Σιέχ, Χατζηκυριάκος, Κορκίδας, Γιαννίκος, Παπακωνσταντίνου (77’ Καβουκλής), Μπερετούλης, Μπαούρης (93’ Χαριτάκης), Βουτσινάς (89’ Ζούλης), Ευγενικός (65΄ Πελέκης)
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Τσαγκάρης (80’ Πεπελάσι), Ζαρκαδούλας, Κεσίδης (74’ Νασόπουλος), Φασουλέτος, Αρχοντούλης, Φελλουζής, Τσαβέλης, Σπανός, Κοντονικόλας (90’ Χανιώτης), Δράκος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments